Epilator Rowenta EP1045

Epilator Rowenta EP1045, 2 viteze, 24 de pensete, strasuri pentru picioare, Alb

0 142
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Este compact si are dimensiuni mici
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Putere
  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Epilator Rowenta EP1045, 2 viteze, 24 de pensete, strasuri pentru picioare, Alb

Epilatorul Rowenta EP1045 este un dispozitiv elegant și foarte compact, care se potrivește chiar și în cea mai mică geantă, purtându-l întotdeauna peste tot. Capul de epilare dublu, echipat cu 24 de pensete, este universal şi poate epila părul inestetic de pe întreaga suprafață a corpului. În acest dispozitiv nu este nimic de prisos, ci doar ceea ce ai nevoie pentru a obține o piele netedă și strălucitoare, gata de a atrage privirile admirative. Epilatorul vine cu un preț foarte mic, putând fi cumpărat de oricine.Epilatorul Rowenta EP1045 are un design compact și deține o carcasă dintr-un material foarte rezistent şi de calitate, de culoare alb imaculat. Între pensetele de prindere a firelor de păr, se pot evidenția strasuri strălucitoare în toate culorile, fiind folosite la la masaj în timpul epilării părului de pe picioare. Epilatorul Rowenta EP1045 este simplu, foarte draguț și foarte ușor de folosit.

Rowenta EP1045 este un epilator ce a fost creat cu un număr de 24 de prinderi de tip pensetă și două trepte de viteză. Epilatorul nu a fost creat cu fir de alimentare, acesta putându-se alimenta cu ajutorul unui acumulator. Acest epilator deține funcția de masaj și strasuri pentru picioare. Epilarea cu acest dispozitiv este practic o plăcere, pentru că practic nu se simte nicio durere în timpul tratamentului de epilare. Poate fi folosit pentru eliminarea firelor de păr de pe picioare, de pe brațe, de la axile și din zona intimă, deoarece este un dispozitiv universal oferind toate tipurile de epilare.Treapta întâi este folosită pentru smulgerea firelor de păr din zonele sensibile , unde părul nu este atât de gros și unde pielea se irită cel mai ușor. Cu acest epilator pielea ta nu numai că nu va fi iritată, dar va căpăta un aspect delicat și fin. Treapta a doua este folosită pentru epilarea eficientă și energică a firelor de păr de pe picioare și brațe, după epilare pielea căpătând un aspect lucios și foarte fin. Având o dimensiune redusă, epilatorul poate fi purtat după tine și folosit oriunde, dacă nu ai avut timp să te epilezi acasă. Cele 24 de pensete oferă o epilare eficientă, smulgând toate firele de păr și chiar și pe cele mai scurte, care de obicei rămân în piele până la o creștere optimă ca să poată fi smulse.


EP1045

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Epilator Rowenta EP1045
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Este compact si are dimensiuni mici
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Putere
  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More