Frigider Heinner HF-215A+

Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+, 215 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

0 168
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este un frigider spatios
Contra: nu am nimic de reprosat

  • consum
  • capacitate
  • design
  • Pret

Review Frigider cu doua uși Heinner HF-215A+, 215 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

Heinner HF-215A+ este un frigider de mici dimensiuni, care asigura strictul necesar, cu un consum redus de energie și maxima sentențiozitate. Sa nu aveți pretenții de la acest produs, sa dețină funcții performante de răcire, precum Full No Frost sau Fast Freeze. Nicio șansă. Heinner HF-215A+ s-a dorit a fi un frigider ieftin, potrivit pentru amplasarea lui în bucătarii, dar și în garaje sau magazine. Deține un volum net de 215 litri, care se împarte în frigider și congelator.

Ce apreciem la Heinner HF-215A+ este ca și congelatorul, are ușa separata de acces, adică nu este incorporat în frigiderul propriu zis, cum se întâmplă la alte modele.Frigiderul Heinner HF-215A+ pune la dispoziție o capacitate efectiva de 170 litri, nu foarte mare, dar compartimentata util cu ajutorul accesoriilor. Dispune de 2 rafturi rezistente, din sticla, pe care le puteți amplasa pe 9 trepte de nivel. Foarte important este faptul ca în partea de jos exista un compartiment închis pentru legume și fructe, astfel, acestea beneficiază de cele mai bune condiții de mediu. Ușa este dotata sumar, cu 3 rafturi din plastic, pe care puteți amplasa oua, borcane, pachetele de unt, sticle sau alte recipiente nu foarte voluminoase.

Congelatorul Heinner HF-215A+ este amplasat în partea superioara și oferă un volum net de 45 litri, jumătate din capacitatea unui congelator incorporat într-o combina frigorifica.

Seria Heinner HF-215A+, are un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 43 db, asta însemnând că nu vă va crea nici măcar un deranj legat de acest aspect iar designul acestuia este conceput în asa fel încât să poată fi curățat foarte ușor.Frigiderul este structurat în două rafturi fabricate din sticlă, dispune de un compartiment dedicat  fructelor și legumelor, are suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.


Heinner HF-215A+


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Frigider Heinner HF-215A+
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este un frigider spatios
Contra: nu am nimic de reprosat

  • consum
  • capacitate
  • design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More