Frigider Liebherr CTPsl 2521

Frigider Liebherr CTPsl 2521, 235 l, Smart Frost, H 140.1, Clasa A++, Argintiu

0 185
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este un frigider cu o capacitate destul de mare.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Frigider Liebherr CTPsl 2521, 235 l, Smart Frost, H 140.1, Clasa A++, Argintiu

Frigider in 2 usi Comfort, clasa A++ (188 KWh / an), capacitate bruta/ neta – 240 / 235 L, capacitate răcitor – 195 / 191 L, capacitate congelator – 45 / 44 L, iluminare LED, congelator SmartFrost, design alb, dimensiuni 140,1x55x63cm. Demonstrat mai putina gheata! Uita de decongelare! 

Cu SmartFrost , acoperirea cu bruma a spațiului interior și a produselor congelate este redusa substanțial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Pereții interiori sunt deosebit de netezi și astfel ușor de curățat.
Sistemul SmartFrost, funcționează precum sistemul de răcire al unei lăzi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub învelișul interior al congelatorului și transfera temperatura scăzută direct către pereții interiori ai aparatului.

Gratie sistemului VarioSpace, toate rafturile intermediare de sticla și toate sertarele pot fi extrase cu ușurința. Astfel, întregul spațiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace și pentru alimentele de congelat mai voluminoase.

SmartFrost În comparație cu alte congelatoare statice, tehnologia SmartFrost de la Liebherr CTPsl 2521 îngheață mai repede produsele alimentare și reduce gheața, făcând decongelare mai simplă și mai rapidă. De asemenea, oferă o zonă de stocare mai flexibilă, cu o capacitate mai mare și un consum de energie îmbunătățit pentru costuri de funcționare mai mici. Bidoane transparente de legume transparente oferă spațiu suficient pentru depozitarea organizată a fructelor și legumelor. În plus, ele sunt ușor de curățat. Are balamale ușă reversibile. Aparatele sunt montate din fabricație cu balamale pentru ușile din dreapta. Balamalele ușilor reversibile permit utilizarea optimă a aparatului oriunde este amplasat.

SwingLine-Design Aproape toate frigiderele și congelatoarele au un design cu relief elegant lateral. Sigla Liebherr CTPsl 2521 în relief pe ușă pune atingerea finală la eleganța fără sfârșit a designului SwingLine.

Tip Frigider 2 uși

Capacitate totala 235 l

Volum frigider 191 l

Volum congelator 41 l

Clasa energetica A++

Consum energetic 188 kW/an

Dimensiuni (IxLxA) 140,1x55x63 cm

Rafturi Sticla

Culoare Alb

Altele Iluminare LED

Congelator SmartFrost

 


CTPsl 2521

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Frigider Liebherr CTPsl 2521
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este un frigider cu o capacitate destul de mare.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More