HDD Extern ADATA HD710 Pro

HDD Extern ADATA HD710 Pro 1TB Negru - Rosu

0 146
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 1TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Memorie
  • Pret

Review HDD Extern ADATA HD710 Pro 1TB Negru – Rosu.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Noul hard-disk extern DashDrive™ Durable HD710 este aici, aducând un acces al datelor rapid, portabil și de încredere într-o carcasa robusta și cu un look sportiv. Carcasa modelului HD710 are în componenta un material siliconic unic, iar disk-ul incorporează o construcție rezistenta la șocuri și interacțiune cu apa, având totodată o interfață ultra-rapida USB 3.0 . Designul dinamic și plin de viata se ridica la așteptările practicanților de sport sau activităților outdoor, fiind disponibil în game de culori precum albastru, galben și negru.

Rezistenta la socuri cu standard militar si impermeabilitate demonstrata

Nu-ti mai face griji pentru datele pierdute datorita accidentelor. DashDrive™ Durable HD710 a trecut testul IEC 529 IPX7, in care harddisk-ul s-a dovedit a fi impermeabil dupa ce a fost scufundat in apa pentru 30 de minute. Harddisk-ul DashDrive™ Durable HD710 a trecut deasmenea de testul militar MIL-STD-810G 516.6 de rezistenta la socuri. Harddisk-ul este capabil sa se descurce in cele mai grele conditii, si sa ofere o viteza ultrarapida de transfer USB 3.0 atat de asteptata de consumatori.

Cablul USB este infasurat in jurul dispozitivului.

Cablul USB poate fi introdus in sloturile din exteriorul carcasei pentru a fi infasurat, evitand astfel pierderea lui si oferind tot-odata o solutie de stocare eleganta, pe masura caracteristicilor practice ale dispozitivului.

Inticator LED albastru.

Hard disk-ul DashDrive™ Durable HD710 de 2.5” dispune de un LED albastru care lumineaza prin carcasa pentru a indica statusul de alimentare si a transferului de date.


HD710

Sumar
Data Review
Produs Analizat
HDD Extern ADATA HD710 Pro
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 1TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Memorie
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More