Hrana pentru caini, Brit Premium Dry, Adult

Hrana uscata pentru caini, Brit Premium Dry, Adult L, 15 Kg

0 296
100%
Merita

Nota Noastră

Crestere excelenta ,schelet bine dezvoltat avind in vedere cresterea rapida ,nu vreau sa-i ingras.
Recomand cu incredere.

  • Calitate
  • Pret

Brit Premium Dry Adult L este o hrana completa pentru câini adHrana uscata pentru caini, Brit Premium Dry, Adult L, 15 Kgulți de talie mare (greutate cuprinsa intre 25 – 45 kg) cu activitate normala.

Brit Premium Dry Adult L conține 26 % proteina de calitate și ușor digestibila și 14% grăsime.

Ingrediente: pui (40%) orez porumb grâu grăsimi (conservate cu tocoferoli) ulei de somon drojdie de bere arome naturale mere uscate minerale extract de plante aromatice și fructe (300 mg / kg) glucozamina (260 mg / kg) sulfat de condroitina (160 mg / kg) manan-oligozaharide fructo-oligozaharide extract de yucca cupru organic zinc organic seleniu organic.

Analiza medie pentru Brit Premium Dry Adult L: proteina bruta 26% lipide brute 14% fibre brute 2 2% cenușă bruta 6 5% umiditate 10% calciu 1 5 % fosfor 1 1%

Raportul optim dintre calciu și fosfor promovează dezvoltarea oaselor sănătoase. Oasele grase Omega-3 duc la o piele sănătoasă, blana lucioasa si o inima sănătoasă. Căptușeala este gustoasă, digerabilă și bogată în vitamine și minerale. Conținutul de prebiotice consolidează și menține metabolismul, precum și sistemul imunitar. Furajul nu conține soia, substanțe chimice sau conservanți.

Sfaturi privind nutriția


Vă rugăm să fiți atenți la rația zilnică a câinelui dvs. de hrană recomandată pentru a obține creșterea ideală în greutate a câinelui dvs. și pentru a preveni supraponderabilitatea. Câinele dvs. trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă.

Mâncarea echilibrată pentru câini trebuie să conțină toate elementele nutritive necesare dezvoltării sănătoase a animalelor de companie.
Substanțele organice – grăsimi, proteine și carbohidrați – sunt necesare pentru dezvoltarea energiei.
În plus, aceștia participă la procesele hematopoietice și, de asemenea, reglează activitatea unor organe.

Proteine

Proteinele sunt principalele materiale de construcție ale unui organism, deoarece participă la crearea tuturor țesuturilor. Câinii trebuie să primească atât legume, cât și proteine ​​animale în volumul necesar. Nevoia de zi pentru proteine ​​face 4,5 g pe 1 kg de greutate pentru persoanele adulte; Pentru pui – 9 g

Grăsimile sunt substanțele organice necesare pentru fiecare câine.

Printre funcțiile lor se numără:

Furnizarea unui animal cu energie;
Contribuția la digestia vitaminelor A, D, E, K;
Oferind organismul unui câine cu acizi grași.

În cazul în care animalul nu primește acizi grași, starea pielii și a părului se înrăutățește, funcționează rinichii și un ficat este rupt. De asemenea, aceste substanțe joacă un rol în controlul unor tulburări, de exemplu, ale unei hipersensibilități la fleabițe, boli autoimune, cancer.


Carbohidrați

Carbohidrații asigură partea principală din conținutul caloric general al unei rații de câini. Într-un organism, carbohidrații se transformă în glucoză. Acestea sunt necesare pentru menținerea sănătății sistemului ficat, nervos și muscular. Norma zilnică a carbohidraților pentru persoanele adulte face 10 g pe 1 kg de greutate corporală; Pentru pui – 15,3 g. În procesele de metabolizare a carbohidraților, rolul principal este jucat de glucoză, glicogen și fibre dietetice.

 

Sunt foarte multumita de acest tip de mancare uscata de la BritCare. Catelul meu e foarte fericit, blana ii straluceste, are multa energie si o mananca imediat!

O mancare foarte buna pentru cateii mei.

Folosesc aceasta hrana la pui de Asia Centrala in varsta de 6 luni si sunt foarte multumit de ea.

De 4 luni, 2 Goldeni mananca cu pofta aceste bobite.

Am un caine lup de 4 ani si iubeste aceste granule de la Brit!

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Hrana uscata pentru caini, Brit Premium Dry, Adult L, 15 K
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota Noastră

Crestere excelenta ,schelet bine dezvoltat avind in vedere cresterea rapida ,nu vreau sa-i ingras.
Recomand cu incredere.

  • Calitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More