HUAWEI Nova Dual Sim 64GB LTE

HUAWEI Nova Dual Sim 64GB LTE 4G Auriu 4GB RAM

0 208
95%
Merita

Nota noastra

Pro: procesor
camera
design
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Camera
  • Audio
  • Pret

Review HUAWEI Nova Dual Sim 64GB LTE

Huawei împachetează Nova într-o carcasă foarte rigidă din metal, care nu numai că are aspectul premium, datorită unei suprafețe mată și curbate în spate, dar are și un aspect de înaltă calitate. Seamănă foarte mult cu Nexus 6P de la Google. Un așa-numit front de sticlă de 2,5 G care este ușor rotunjit în rama acoperă ecranul. Pe lângă decalajul îngust, smartphone-ul pare a fi făcut dintr-o singură bucată. Singurul dezavantaj: Utilizatorul nu poate înlocui bateria litiu-polimer.

Butonul de alimentare și controlul volumului din partea dreaptă au puncte de presiune bine definite și sunt ușor de accesat cu degetul mare. Un scaner de amprente este centrat pe spate. Se găsește într-o mică bucățică, ușurând localizarea și utilizarea.

Tava dual SIM din stânga poate fi mobilată fie cu două cartele nano-SIM, fie cu o cartelă SIM și cu o cartelă micro-SD cu o capacitate maximă de până la 128 GB.

Smartphone-ul utilizează o versiune destul de nouă de 6.0 Marshmallow. Huawei îl extinde cu interfața proprie EMUI 4.1 (număr de construcție: CAN-L01C432B100). Potrivit producătorului, este planificată o actualizare a Android 7.0 Nougat, dar nu a fost disponibilă la ora testului.

Extensive software extras nu sunt găsite pe smartphone. În plus față de aplicațiile obișnuite, precum instrumentele Google, sunt preîncărcate o mică colecție de jocuri și un anumit software, cum ar fi aplicația HuCei HiCare și costumul WPS Office. Pozitiv: În afară de aplicațiile Google, aproape toate programele pot fi dezinstalate și, prin urmare, nu se rezervă stocarea atunci când acestea sunt nedorite.
Webcam-ul cu focalizare fixă ​​în Nova-ul companiei Huawei are o rezoluție maximă de 8 megapixeli și fotografiează fotografii de 3264×2448 pixeli în format 4: 3. Rezoluția maximă scade la 6 megapixeli în format 16: 9 (3264×1836 pixeli). Videoclipurile pot fi înregistrate în format Full HD.

Software-ul aparatului foto are diverse funcții pentru auto-utilizatori. Un mod de make-up cu nouă filtre diferite, cum ar fi naturale, club, petrecere sau elegant, pot fi găsite. Acestea acoperă ochii, genele, obrajii, fruntea și buzele cu efecte în timp real și rezultatele sunt cu adevărat naturale. La fel de ușor de utilizat este și amplificatorul de frumusețe pe 10 nivele, care permite selectarea setărilor pentru “autocolantul perfect” (tenul neted, dimensiunea ochilor și fața mai subțire sunt printre ele). Mai mult decât atât, o oglindă de mărire, setările de luminozitate și nouă filtre color pentru a vă pune într-o lumină bună sunt preîncărcate.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
HUAWEI Nova Dual Sim
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: procesor
camera
design
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Camera
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More