Joc Assassins Creed Syndicate

Joc Assassins Creed: Syndicate - Special Edition pentru PC

0 141
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Grafica
  • Design
  • Pret

Review Joc Assassins Creed: Syndicate – Special Edition pentru PC.

Povestea lui Syndicate este o poveste intimă și personală, asemănătoare cu cea a Assassin’s Creed Unity de anul trecut, amestecată cu tendințele vechiului Assassin Creeds de a se împacheta în figurile istorice. Elementele de zi cu zi sunt mult mai tensionate decât au fost în jocurile anterioare de Assassin, atât de mult încât sunt abia prezente. Vă petreceți tot timpul ca Jacob și Evie Frye, gemenii asasinilor care vin la Londra în 1868. Sub conducerea lui Crawford Starrick, templierii au o străpungere în oraș și o bandă sinistră numită Blighters rulează lucrurile după cum îi plăceau.

Absența oricărui lucru în jurul valorii de o cronologie actuală este un avantaj pentru povestea lui Syndicate, permițând focalizarea complotului din 1868 din Londra. Povestea se axează pe politica și politicile Revoluției Industriale din Londra, iar Jacob și Evie se luptă nu doar pentru a dezmembra conspirația templierilor, dar și pentru a aduce justiția și refugiul în orașul îngropat. Iacob și Evie se luptă de multe ori între ei, cu neînțelegeri despre ceea ce înseamnă să fii un asasin care formează un curent subteran. De-a lungul drumului, cei doi vin în contact cu o poveste de caractere istorice – variind de la Alexander Graham Bell (care da cele mai bune lucruri jocului) lui Charles Dickens si Karl Marx – facand Fryes tangential si uneori integrat în marile succese ale acestor indivizii realizați. Aceste interacțiuni se potrivesc perfect în fluxul global al Syndicate și, deși pare că aceste cifre sunt împachetate într-un pic prea strâns, jocul oferă spațiu pentru fiecare poveste individuală.

Cuplând conducători puternici, plini de dragoste și o procesiune aparent nesfârșită de moduri de a vă lăsa amprenta (ficțional) în istoria Londrei, Assassin’s Creed Syndicate este un exemplu strălucitor de gameplay și povestire.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma PC
Compatibilitate device gaming PC
Tip joc Acțiune
Tip ediție Limitata
Tip suport DVD-ROM
Rating PEGI (vârsta recomandata) 18+
Versiune limba Engleza
Numar jucători Single-Player


Creed

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Joc Assassins Creed
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Grafica
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More