Joc Gran Turismo Sport PS4

Joc Gran Turismo Sport pentru PlayStation 4

0 148
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica
Designul complex al masinilor
Miscarile camerei
Con: Conectivitatea

  • Design
  • Grafica
  • Continut
  • Pret

Review Joc Gran Turismo Sport PS4

În cazul în care alte jocuri de curse captează un anumit stil de cursa, Gran Turismo Sport își propune să le reprezinte pe toate. Alte titluri de curse se apropie de simularea de conducere, dar Gran Turismo  atinge marca în întreg spectrul de condus. A sugera că redefinirea genului este inexact, deoarece Gran Turismo nu are un adevărat grup după care sa se definească.

Gran Turismo strălucește cel mai mult în părțile fundamentale ale jocului. Vehiculele sunt programate pe scară largă să se ocupe cu exactitate față de omologii lor din lumea reală. Veți simți nu doar o diferență între un supercar, un sedan standard și un cartof; veți simți, de asemenea, diferențele subtile dintre autoturismele specifice în cadrul tipurilor de modele, categoria de putere, precum și aspectul și simțul.

Chiar și cu această configurație de bază, nu există nici o îndoială cu privire la atenția incredibilă a detaliilor petrecute pe fiecare vehicul disponibil în joc. Cei care se pot bucura de joc cu o roată specializată, precum și opțiunile VR disponibile cu jocul, vor avea cea mai bună experiență de simulare a cursei care poate fi făcută în casa ta.

Gran Turismo Sport pune accent pe sportivitatea și pe tactica echitabilă a cursei, care creează o atmosferă de responsabilitate pe care nu o veți găsi în altă parte. Nu înseamnă ca nu vei fi participa în curse incorecte, dar înseamnă ca te poți aștepta ca oamenii sa fie mai mult pe Ps și Qs decat pe bara spate. Jocul vă forțează chiar să vizionați două filme scurte despre sportivitate și despre tactici bune de curse înainte de a vă alătura unei curse online.

Cursurile în sine sunt proiectate superb, iar atenția la detalii este în plină expansiune în aproape orice colț imaginabil. Cursurile sunt în viață cu oameni, animați pe deplin în standuri sau pe părțile laterale ale drumului, aplaudă și sărbătoresc în timp ce bateți. Nu există nici o limită a frumuseții naturale capturate în frunziș, ferme de munte sau arhitectură care vă înconjoară, toate cu detalii frumoase.

Un impresionant de studio profesional este disponibil pentru a face fotografii ale mașinilor pe care le aveți în colecția dvs. Aceste fotografii sunt luate într-o serie de imagini, cu fiecare mai uluitoare decât ultima

 

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Joc Gran Turismo Sport PS4
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica
Designul complex al masinilor
Miscarile camerei
Con: Conectivitatea

  • Design
  • Grafica
  • Continut
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More