Joc Grand Theft Auto V

Joc Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4

0 172
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Grafica
  • Rulare
  • Pret

Review Joc Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4.

Povestea renumitului joc Rockstar Games ne pune de această dată în pielea nu a unuia, nu a două, ci a trei personaje cu care ne vom omorî, sparge bani, fura mașini și multe altele, de-a lungul celor 69 de misiuni. Heh. Fără să mai adaug şi alte lucruri, vi-i prezint pe: Michael Townley (mai nou De Santa) un ex-criminal ce obișnuia sa spargă bănci împreună cu Trevor și Brad,  cel din urma fiind un prieten comun al celor doi, Franklin Clinton, un ex-gangbanger al străzii Grove Street, casa fostului protagonist Carl „CJ” Johnson, şi Trevor Philips, acel personaj pe care chiar nu reușești să îl înțelegi, el fiind personajul nebun, dependent de toate tipurile de droguri și alcool. Michael și Franklin sunt acel tip de oameni ce au renunțat la anumite obiceiuri de-ale lor pentru o viața mai bună. Cum ajung cei 3 să lucreze împreună, în ciuda diferențelor lor majore, veți putea afla singuri jucând Grand Theft Auto V.

Pentru mine, domeniul extraordinar al Grand Theft Auto V este rezumat în două momente preferate. Unul este de la o misiune la mijlocul jocului în care am zburat un avion într-un alt avion, am luptat cu echipajul, am deturnat lucrurile, apoi am parașutat și am văzut că se prăbușește în mare ca să scape de moarte din mâinile avioanelor militare de avion de intrare. Încă o dată, în timp ce mă conduceam într-un buggy de teren, m-am distras de ceva care părea o potecă spre unul din munții San Andreas. Se pare că a fost o cale și am petrecut 15 minute după summit, unde aproape că am fugit peste un grup de excursioniști. “Tipic!”, Unul dintre ei a strigat la mine, de parcă ar fi aproape că a fost condus de un ATV necinstit pe vârful unui munte de fiecare dată când merge pe o plimbare.


Grand Theft Auto V

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Joc Grand Theft Auto V
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Grafica excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Grafica
  • Rulare
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More