Just Dance 2018 PS3

Joc Just Dance 2018 Playstation 3

0 180
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Functiile jocului

  • Design
  • Functii
  • Grafica
  • Pret

Review Just Dance 2018 PS3

Just Dance 2018 oferă spiritul de bază al titlului: un titlu muzical cu o atmosferă foarte festivă, cu un catalog de cântece de succes de diferite genuri și plin de ritm la sunetul pe care îl putem dansa, imitând un instructor de ecran ale cărui mișcări trebuie replicăm ca și cum am fi căutat într-o oglindă. Principalele moduri de joc sunt Kids, Just Dance și Floor Dance World. La copii, avem o serie de melodii și coregrafii pentru cei mici, dintre care se numără Cât de departe voi merge, de la filmul Moana. Aici, dansurile sunt foarte simple și calificările sunt mult mai generice, deoarece se bazează pe “haha!” Pentru pași acceptabili și “wow!” Și “da”! Pentru pașii executați cu o mai mare precizie.

În modul Just Dance, accesăm un catalog limitat la care se adaugă noi teme atunci când ne mișcăm nivelul. Avem cântece de dans, pop, J-Pop, rock, clasic, tradițional, latin și de fitness. Dacă vrem să încorporăm dansul în rutina noastră de exerciții fizice, putem activa modul transpirație, în care se calculează caloriile arse și durata sesiunii de dans. Mai multe melodii oferă coregrafii alternative, cum ar fi Waka Waka, despre care avem versiunea originală sau cea de fotbal. Unele melodii au versiunea lor extremă, în care coregrafia este mult mai exigentă în ceea ce privește ritmul. De asemenea, putem activa modul mix, în care vom reprezenta o secvență compusă din fragmente de cântece diferite și putem crea și noi propriile noastre reproduceți și marcați favoritele noastre.

În cadrul Just Dance, avem Laboratorul de Dans, un mod de campanie compusă din episoade care constau dintr-o serie de coregrafe inspirate din profesii stereotipice – cum ar fi un arbitru sau un polițist – genele cinematografice – cum ar fi dansul ninjelor – Fly away from being hunted

– sau în dansuri regionale – cum ar fi Kalinka. Aici adăugăm puncte pe baza pașilor pe care am reușit să le imită în timpul evenimentului, fără a intra în ratinguri de calitate și, în final, se calculează rezultatul final.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Just Dance 2018 PS3
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Functiile jocului

  • Design
  • Functii
  • Grafica
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More