Lada frigorifica MYRIA MY1030

Lada frigorifica MYRIA MY1030, 198l, A+, alb

0 229
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Are un consum redus.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Lada frigorifica MYRIA MY1030, 198l, A+, alb

Deși poate, la prima vedere, pare a fi o lada frigorifica obișnuită, MYRIA MY1030 se deosebește prin faptul ca produce un zgomot de doar 42 dB, dar și prin consumul de energie electrica de doar 219 kWh/an, consum ce o încadrează în clasa de eficienta A+. Pe lângă toate astea, nici prețul nu lasă de dorit, astfel încât acest model este perfect pentru orice familie care își dorește asa ceva.

Fiecare tip de alimentație și fiecare dieta sau bucătărie are nevoie de anumite ingrediente sau de anumite alimente, însa, ceea ce contează cel mai mult este ca toate aceste alimente sa fie în siguranță. Pentru a păstra siguranța alimentelor indiferent de ceea ce aveți în plan pentru a găti sau pentru a pregăti este nevoie de utilizarea unor produse electrocasnice frigorifice, iar, cu cât acestea sunt mai încăpătoare, atunci cu atât mai avantajos va fi pentru voi.

Păstrarea alimentelor însă nu se adresează doar celor care prefera sa își petreacă foarte mult timp în bucătărie, ci poate fi vorba și de cei care vor sa păstreze unele alimente pentru iarna, iar MYRIA MY1030 ii poate ajuta.

Prezenta acestui model de lada frigorifica MYRIA MY1030 poate aduce cu siguranță tot spațiul de care cineva ar putea avea nevoie în ceea ce privește păstrarea în siguranță a produselor din carne, dar și a legumelor sau fructelor congelate.

Cum pentru cele mai multe persoane ceea ce contează este spațiul disponibil, ceea ce oferă acest model MYRIA MY1030 este o lada frigorifica al cărei volum brut total este de 198 l, ceea ce este cu siguranță destul de generos. Acest spațiu însă vine și cu unele cerințe cum ar fi, în primul rând, spațiul de care este nevoie pentru instalarea sa în locuința voastră, în magazinul vostru sau poate în bucătăria localului vostru. Spațiul respectiv este de 945 x 523 x 850 mm, iar dacă este sa luam în calcul și faptul ca este nevoie pentru deschiderea ușii în plan vertical la înălțime, se mai adaugă un spațiu suplimentar. La fel, mai trebuie sa luați în calcul și faptul de a nu așeza nimic pe ușa lăzii frigorifice întrucât acest lucru poate duce și la unele deteriorări sau la pierderea garanției produsului.

Odată adusa în avantajul vostru și spre utilitatea voastră, MYRIA MY1030 va avea grija ca toată cantitatea de alimente sa fie mereu în siguranță și, mai mult decât atât, de a nu afecta liniștea căminului vostru. Pentru aceasta liniște veți avea un zgomot produs de doar 42 dB, dar, ceea ce poate fi mai important decât zgomotul este consumul de energie electrica de 219 kWh/an, specific clasei de eficienta A+.Pentru zilele în care puteți întâmpina probleme cu alimentarea cu energie electrica, acest model oferă și o autonomie de pana la 4h, iar dacă vreți sa congelați unele alimente foarte rapid atunci funcția de super-congelare se poate dovedi cea mai avantajoasa.


MY1030

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Lada frigorifica MYRIA MY1030
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Are un consum redus.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More