Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad Miix 720-12IKB

Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad Miix 720-12IKB cu procesor Intel® Core™ i5-7200U pana la 3.10 GHz, Kaby Lake, 12", QHD, Touch, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 620, Microsoft Windows 10 Pro, Black

0 155
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura
Conectivitatea
Afisajul QHD+ de 12’’
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Tastatura
  • Conectivitate
  • Pret

Review Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad Miix 720-12IKB

Lenovo IdeaPad Miix 720-12IKB este ultimul răspuns la Surface. Modelul de 12 inch promite o capacitate totală a sub nucleului într-o tabletă cu răcire activă a ventilatoarelor. Pentru a maximiza conectivitatea în ceea ce privește porturile, Lenovo a construit un port de tip C cu Thunderbird 3 și porturi Type-A.

Tastatura

Tableta din aluminiu este solidă și stabilă. Standul este durabil și rezistent la răsucire. Balamaua suportului este conectată ferm și poate fi deschisă destul de larg, susținând în siguranță tableta între 100 și 165 de grade. Suportul pentru tastatură este fabricat din aluminiu cu o greutate relativ mare de 404 grame (~ 1 lb). Avantajul acestui design îl reprezintă rezistența și greutatea acestuia; chiar și cu o cavitate sub suprafața tastaturii, rămâne rigidă în timp ce tastați. Tastatura lui 720-12IKB (care utilizeza pe deplin spațiul de 12 inch) este foarte receptivă datorită izvoarelor rezistente din cauciuc. Tastele se întorc rapid în poziție în timpul utilizării. Nu veți observa acest lucru dacă apăsați ușor butoanele. Nu am observat acest dezavantaj atunci când dispozitivul a fost pus pe o suprafață de birou.

Conectivitatea

Miix 720-12IKB este echipat cu un port USB Thunderbolt 3 USB. Acest lucru acceptă afișaje de înaltă rezoluție și o capacitate mare de memorie. Acest lucru este în plus față de viteza de încărcare rapidă. Teoretic, ai putea atinge de opt ori viteza USB 3.0.

Camera

Ca și în cazul modelului Miix 510, modelul 720-12IKB are, de asemenea, la bord o cameră web de rezoluție superioară de 5 MP în partea din spate, lângă camera web principală. Camera de web direcționată de utilizator produce fotografii destul de slabe, cu pixeli. Deși acest lucru funcționează pentru apelurile Skype, acesta nu este cu siguranță pentru producția fotografică. Pentru astfel de sarcini, camera de 5 MP pe spate ar trebui folosită, deoarece are o calitate bună a culorii și se concentrează bine.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad Miix 720-12IKB
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura
Conectivitatea
Afisajul QHD+ de 12’’
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Tastatura
  • Conectivitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More