Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR

Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR cu procesor Intel® Celeron N3060 pana la 2.48 GHz, 11.6", Touchscreen, 4GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics 400, Microsoft Windows 10 Home, Snow White

0 155
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Carcasa
Accesabilitatea
Con: Memoria

  • Design
  • Ecran
  • Memoria
  • Pret

Review Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR

Carcasa lui YOGA 300-11IBR este realizata din plastic din două tonuri. Capacul afișajului și partea de jos a unității de bază sunt albe; toate celelalte părți sunt negre. Trei laturi ale unității de bază sunt înconjurate de o bara de protecție din cauciuc, care protejează unitatea de bază superioară atunci când convertibilul se sprijină pe el. Afișajul poate fi rotit în spate cu 360 de grade pentru a permite diferite moduri. Calitatea construcției este destul de buna. În ceea ce privește robustețea, Yoga 300 prezintă slăbiciunile obișnuite: șasiul se învârte în zonele de lângă tastatură și sub touchpad. Unitatea de bază se opune răsucirii destul de bine. Pentru a accesa hardware-ul, jumătatea inferioară a unității de bază trebuie să fie scoasă, ceea ce reprezintă o sarcină ușor de realizat.

Notebook-ul mic are un număr decent de porturi. Unul dintre cele trei porturi USB acceptă USB 3.0. HDMI out permite utilizatorului să conecteze un monitor sau un televizor. Porturile fizice sunt amplasate în partea din spate, pe partea stângă și dreaptă.

Yoga 300-11IBR este echipat cu un touchscreen de 11,6 inch cu o rezoluție nativă de 1366×768 pixeli. Nici luminozitatea (241,6 cd / m²), nici contrastul (376: 1) nu sunt de acord – un convertibil de 11,6 inci ar trebui să ofere mai mult, mai ales că este probabil să fie utilizat în diferite locații și în diferite setări ale luminii ambientale. Un aspect pozitiv: în cel mai scurt timp nu am întâlnit pâlpâirea PWM.

Utilizatorii interesați de jocuri ar trebui să rămână la jocurile casual disponibile din Magazinul Windows. Jocuri 3D moderne, cum ar fi Rise of the Tomb Raider, nu sunt în discuție, deoarece hardware-ul nu este suficient de puternic.

Yoga 300-11IB este un decapotabil de 11,6 inci, conceput pentru procesarea simplă a textului și navigarea pe web. Când este conectat la un televizor, notebook-ul poate funcționa și ca o stație de redare video silențioasă. Yoga 300 este foarte liniștită și nu se calmează. HDD-ul hibrid de 500 GB oferă o capacitate de stocare suficientă. Dacă doriți, HDD-ul poate fi înlocuit pentru un model de capacitate mai mare sau un SSD. Cu toate astea, durata de viață a bateriei este destul de medie.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Carcasa
Accesabilitatea
Con: Memoria

  • Design
  • Ecran
  • Memoria
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More