Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 520-14IK

Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 520-14IK cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 14", Full HD, IPS, Touchscreen, 8GB, 1TB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, Black

0 198
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Baterie
Ecran
Procesor
Con: conectvitate

  • Design
  • Ecran
  • Tastatura
  • Pret

Review Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 520-14IK

Design

Lenovo a actualizat designul întregii game de IdeaPads și Yogas din 2017. Acesta include și Yoga 520-14IKB, care are un caz care este clar diferit de predecesorul său, Yoga 510-14IKB. Aceasta începe cu culoarea casei. În timp ce Yoga 510-14IKB avea încă un caz alb, Yoga 520-14IK se prezintă într-un ton strălucitor de aur. Există o mică schimbare în capacul afișajului, deoarece nu mai există logo-ul Lenovo, dar acum logo-urile sunt în interiorul afișajului și în partea de jos a notebook-ului. Marca “Yoga” cu logo-ul său de argint, cromată pe capacul afișajului se află acum în prim-plan.

Din păcate, nu puteți deschide afișajul cu o singură mână. În alte privințe, cele două balamale de 360 ​​de grade nu sunt prea convingătoare. Ecranul se învârte prea mult pentru gusturile noastre în împrejurimile non-staționare sau dacă utilizați ecranul tactil în modul notebook. În acest sens, convertibilele mai scumpe se bucură adesea mai bine.

Tastatura si touchpad

Ca producător de notebook-uri, Lenovo este cunoscut pentru a utiliza tastaturi bune. Chiar dacă această reputație provine în principal din keyboards din seria ThinkPad, notebook-urile IdeaPad și Yoga au de asemenea o tastatură în cea mai mare parte decentă. De asemenea, putem confirma acest lucru pentru Yoga 520-14IK. Tastatura cu iluminare din spate (două trepte de fundal) oferă un accident vascular cerebral suficient (ceea ce nu mai este dat în zilele noastre) și chiar dacă punctul de presiune nu este ideal, este suficient de bun pentru prelungire de scriere. Deși tastatura are unele ușor de dat atunci când aplică o presiune puternică, este suficient de stabil pentru tastarea regulată.

Touchpad-ul Microsoft Precision încorporat sub tastatură lui 520-14IK este un ClickPad cu taste de mouse integrate și o suprafață din plastic. Chiar dacă acest lucru nu este la fel de neted ca o suprafață de sticlă, acesta este destul de neted pentru ca degetele să nu se blocheze când alunecă pe el. Software-ul touchpad-ului funcționează, de asemenea, perfect și aproape perfect, așa cum vă puteți aștepta de la un touchpad Microsoft Precision. Mecanismul de accesare a touchpad-ului nu oferă nici un motiv pentru plângeri, permițând clicuri clare și relativ silențioase. Placa ClickPad nu se învârte, de exemplu, în cazul altor notebook-uri.

Display

Lenovo facilitează cumpărătorii de yoga 520-14IK, deoarece există o singură opțiune de afișare. Dispune de o diagonală de diagonală de 14 inchi, rezoluție Full HD (1920×1080), tehnologie IPS și o suprafață reflectorizantă.

În ceea ce privește luminozitatea și contrastul afișajului, există doar mici diferențe între dispozitivele noastre de comparare. Singura excepție este Asus ZenBook Flip UX360UAK, care a folosit un panou LCD mult mai bun.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA 520-14IK
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Baterie
Ecran
Procesor
Con: conectvitate

  • Design
  • Ecran
  • Tastatura
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More