Laptop Acer 15.6” Aspire A315-51

Laptop Acer 15.6'' Aspire A315-51, HD, Procesor Intel® Core™ i3-6006U (3M Cache, 2.00 GHz), 4GB DDR4, 500GB, GMA HD 520, Linux, Black

0 146
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura si touchpadul
Procesorul
Ecranul
Con: Caracasa de plastic

  • Design
  • Autonomie
  • Procesor
  • Tastatura si touchpad
  • Pret

Review Laptop Acer Aspire A315-51

Seria Aspire de la Acer oferă atât dispozitive accesibile la intrare, cât și notebook-uri scumpe de înaltă performanță. Aspire A315-51 este unul dintre dispozitivele entry-level, dar oferă o valoare bună pentru bani. Diferitele configurații permit utilizatorilor să adapteze Aspire 3 la propriile nevoi și posibilități.

Carcasa

Carcasa Aspire A315-51  este fabricata din plastic simplu, periat. Suprafața nu se simte ieftină și aspectul se îmbunătățește și mai mult prin culoarea sa – “Obsidian Black”. Unitatea de bază pare a fi foarte stabilă și nu au existat sunete de scârțâie sau lacune mari. Capacul afișajului este, de asemenea, bine realizat, dar este destul de subțire și realizat din material plastic ușor, ceea ce înseamnă că este ușor de deformat.


Tastatura si touchpad

Tastatura Aspire A315-51 are o dimensiune confortabilă. Butoanele au o aderență frumoasă, iar degetele nu le alunecă. Punctul de presiune este moale, dar vizibil. În timp ce tastele cu litere și numere sunt ușor de accesat, apăsarea tastelor speciale poate deveni dificilă. Tastele săgeți, “ștergeți” și blocul de numere sunt foarte mici și două taste sunt adesea apăsate în același timp accidental.

Acer a ales un ClickPad ca înlocuitor de mouse. Suprafața plăcuței este foarte netedă, iar cursorul poate fi mutat în orice colț și la margini. Acesta înregistrează doar intrarea ca un clic dreapta al mouse-ului într-o bandă de un centimetru care merge din partea dreaptă jos spre mijloc. Tamponul înregistrează un clic stânga atunci când puneți presiune pe orice loc din afara acestei zone – chiar și în partea de sus a pad-ului, deși presiunea trebuie să fie foarte puternică acolo.


Ecran

Acer s-a echipat unitatea de testare cu un panou LED TN care are o rezoluție de 1920x1080p. Unghiurile de vizualizare nu sunt deosebit de bune. Există o versiune ușor mai ieftină a Aspire A315-51 cu o rezoluție de 1366x768p disponibilă, de asemenea.Comparativ cu concurența sa, luminozitatea ecranului și timpii de răspuns sunt puțin peste medi.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Acer 15.6'' Aspire A315-51
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura si touchpadul
Procesorul
Ecranul
Con: Caracasa de plastic

  • Design
  • Autonomie
  • Procesor
  • Tastatura si touchpad
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More