Laptop ASUS X540NA-GO034

Laptop ASUS X540NA-GO034 cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black

0 192
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Intel HD Graphics
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop ASUS X540NA-GO034 cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black.

Proiectat pentru productivitate și divertisment
Seria ASUS X540 este alimentată de procesoarele Intel® pentru a vă oferi performanțe compacte fără probleme. Cu grafica discrete NVIDIA® GeForce® 900, un controler de memorie avansat la bord, memorie RAM de până la 12GB și Windows 10, X540 este o platformă ideală de calcul zilnică.
Windows 10 Home
Performanță super-încărcată cu SSD
Experimentați o îmbunătățire monumentală a vitezei de citire / scriere, a performanței PCMark, a timpilor de încărcare și a protecției datelor fizice atunci când specificați laptopul ASUS VivoBook 15 X540 cu un SSD.

ASUS X540NA Expansive Audio, Tuned by Experts
Un amestec de hardware, software și tuning, SonicMaster a fost dezvoltat cu scopul clar de a vă oferi cel mai bun audio pentru notebook-uri. Un codec profesional asigură performanțe precise ale sunetului; în timp ce un amplificator optimizat, difuzoarele mai mari și camerele de rezonanță oferă o ieșire audio puternică și un bas mai profund. Procesarea suplimentară a semnalelor ajută la reglarea fină a hardware-ului, filtrarea zgomotului și îmbunătățirea clarității pentru a vă bucura de un sunet de neegalat pe seria X.

Designul difuzorului creat pentru un sunet mai bun
X540 dispune de difuzoare rotunde care maximizează fiecare milimetru cub de spațiu disponibil pentru șasiu pentru a vă oferi performanțe reduse la frecvențe joase și zgomot redus. Camera extra-mare de 19.4 cc oferă un nivel superior de bas și o claritate excelentă a sunetului.
Optimizare audio optimă cu AudioWizard exclusiv ASUS X540NA

AudioWizard vă ajută la reglarea fină a sunetului prin intermediul a cinci moduri prestabilite. Interfața sa simplă și intuitivă vă permite să comutați instantaneu între aceste moduri pentru a obține cel mai bun sunet pentru orice conținut, în orice mediu. Sau, dacă preferați, controlați manual toate setările.
Modul muzical aduce la viață viața preferată, în timp ce modul Movie vă oferă un sunet de calitate cinematografică. Modul de înregistrare optimizează setările pentru a obține o înregistrare clară. Modul Gaming vă scufundă complet în joc, în timp ce modul Vorbire asigură un dialog mai clar.


ASUS X540NA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop ASUS X540NA-GO034
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Intel HD Graphics
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More