Laptop ASUS X540NA-GO067

Laptop ASUS X540NA-GO067 cu procesor Intel® Celeron® N3350 2.40 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black

0 199
95%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor Intel celeron
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop ASUS X540NA-GO067 cu procesor Intel® Celeron® N3350 2.40 GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black.

ASUS X540NA 15.6” Intel Celeron DC N3350 4GB 500GB NO ODD NO LAN Endless Black

Design clasic. Culori expresive

Proiectat pentru productivitate și divertisment

ASUS X540 are procesor Intel pentru a vă oferi performante compacte fără probleme.Cu o memorie RAM de 4GB, Asus X540 este o platformă ideală de calcul zilnic.

Audio vast, acordat de experți

Sonic Master

Un mixaj de hardware, software si reglaj, SonicMaster a fost dezvoltat cu scopul clar de a vă oferi cel mai bun audio pentru notebook-uri. Un codec profesional asigură performante de sunet precise; în timp ce un amplificator optimizat, difuzoare mai mari si camere de rezonantă oferă o iesire audio puternică si un bas mai profund. Procesarea suplimentară a semnalelor ajută la reglarea fină a hardware-ului, filtrarea zgomotului si îmbunătătirea claritătii pentru a vă bucura de un sunet de neegalat.

Design-ul difuzorului creat pentru un sunet mai bun

ASUS X540NA dispune de difuzoare rotunde care maximizează fiecare milimetru cub de spatiu disponibil al echipamentului pentru a vă oferi performante reduse la frecvente joase si zgomot redus. Camera mare de 19.4cmc oferă un nivel superior de bas si o claritate excelentă a sunetului.

Ajustare AudioWizard optimizata

Pentru a personaliza setările audio a se potrivi propriilor dumneavoastra preferinte, ASUS AudioWizard are cinci moduri selectabile. Modul muzical imbunatateste melodiile dumneavoastra favorite, în timp ce modul Movie oferă o adevărată experientă cinematografică. Modul de înregistrare oferă înregistrări dinamice si clare, iar modul Gaming adaugă o nouă dimensiune a plăcerii jocurilor dumneavoastra preferate. În cele din urmă, modul Vorbire face vocile clare si puternice.

Finisat elegant. Design usor

ASUS X540 are un cadru solid si usor, care cântăreste doar 1,9kg – ideal pentru a-l lua cu dumneavoastra atunci când sunteti afară sau prin apropiere. Finisajul său premium atrage priviri si vă asigură că iesiti în evidentă in multime.

Bucurati-vă de o lume a culorii cu tehnologia ASUS Splendid

Pentru a asigura doar cele mai bune imagini, tehnologia ASUS Splendid are o corectie a temperaturii de culoare pentru a reproduce culori mai bogate si mai profunde.

Dispune de patru moduri vizuale care pot fi accesate cu un singur clic. Modul viu optimizează contrastul pentru a naviga în fotografii sau pentru a viziona videoclipuri si filme; Modul de îngrijire a ochilor reduce nivelul de lumină albastră si este ideal atunci când cititi ore îndelungate. Modul normal a fost reglat pentru activitătile zilnice; în timp ce modul manual este pentru ajustări avansate de culoare.

Protejati-vă ochii cu ASUS Eye Care

Cele mai multe ecrane LED emit lumină albastră – principala cauză a degenerării maculare si a problemelor retiniene. Modul ASUS Eye Care reduce în mod eficient nivelul de lumină albastră cu până la 33% pentru a face citirea confortabilă si pentru a vă proteja de eventualele afectiuni a ochilor.

Design ergonomic al tastaturii

Tastarea este acum mult mai confortabilă decât oricând cu tastatura chiclet din seria X de dimensiuni mari. Un ansamblu imbunatatit ofera o lungime de 1,8mm si un numar minim de taste, astfel incat sa obtineti o senzatie de tastare mai solida.

Interfată intuitivă cu ASUS Smart Gesture

Tehnologia ASUS Smart Gesture utilizează o combinatie inteligentă de optimizare hardware si software pentru a vă oferi o intrare precisă. Sofisticatele metode de productie touchscreen pentru telefoane inteligente au ca rezultat un touchpad foarte sensibil, care vă permite să măriti sau micsorati imaginile si paginile web cu usurintă.

Stai imperturbabil, chiar si după orele de utilizare

Tehnologia ASUS IceCool conferă seriei X un design interior unic, care abordează problemele de încălzire incomode, împiedicând acumularea de căldură în zona de sprijin pentru mâini. Aceasta mentine suprafata de sprijin pentru mâini între 28°C si 35°C – semnificativ mai mică decât temperatura corpului. Această configuratie internă plasează componentele care produc căldură departe de dumneavoastra si când este combinată cu o răcire exceptională de la conductele de căldură si orificiile de ventilatie, vă asigură confortul chiar si după ore îndelungate de utilizare.


ASUS X540NA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop ASUS X540NA-GO067
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor Intel celeron
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More