Laptop DELL 14” Latitude 5480

Laptop DELL 14'' Latitude 5480, FHD, Procesor Intel Core i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, GMA HD 620, Win 10 Pro, 4-cell

0 192
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Afisaj
Coectivitate
Procesor
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Procesor
  • Pret

Review Laptop DELL 14” Latitude 5480

La prima vedere, carcasa total neagra a lui 5480 pare a fi aceeași Dell deja folosit pentru predecesorul său, însă o examinare mai detaliată relevă câteva diferențe: în timp ce dimensiunile globale sunt aproape identice – noul notebook scutură în cel mult douăzeci de mm – există alte schimbări mai proeminente, cum ar fi lipsa unui port dedicat de andocare mecanică sau noul design al tăvii de tastatură. Cu toate acestea, filozofia generală a designului pare să fi rămas la fel: suprafețe mată, colțuri rotunjite și nu au accente vizuale reale, cu excepția siglei și a denumirii Dell, precum și a balamalelor din culoarea tunelului. Vorbind de balamale: designul îndoit de 180 de grade deține capacul afișajului foarte bine, chiar dacă notebook-ul nostru este echipat cu un ecran tactil și astfel un strat de sticlă mai greu. Un buzunar dur din cauciuc / plastic înconjoară afișajul și face contact cu unitatea de bază atunci când capacul este închis, astfel încât murdăria nu are nici o șansă de a intra. Materialele de suprafață – care la început par a fi touch-soft ca și cum ar fi pe Dell XPS 13 dar nu sunt – simțiți-vă decent la atingere și asigurați o aderență amplă chiar și pentru degetele și mâinile umede, dar amprentele apar mai degrabă repede.

Pentru mașinile de afaceri, camerele web sunt adesea un instrument destul de important. Imaginea noastră de testare din interior a fost luată într-o cameră cu un ventilator de tavan echipat cu becuri de lumină albă de 3x 13W (echivalent 60W) deasupra și în partea stângă a notebook-ului. Chiar dacă zgomotul de culoare este destul de evident, balansul de alb este decent și culorile sunt destul de precise, astfel încât tonurile de piele ar trebui redate destul de natural în timpul sesiunilor de videoconferință. Culoarea blănii lui Pooh nu are detalii deoarece nu există lumină suficientă, dar cu siguranță am văzut mai rău.

Tastatura chiclet are 14 mm chei care sunt ușor concave și destul de neted la atingere. Turul cu cheie este mai mult decât adecvat la aproape 2 mm și oferă mai multe notebook-uri și notebook-uri actuale, care în general oferă o călătorie de aproximativ 1,3-1,5 mm. Cheile sunt destul de încetinite deși și feedback-ul nu este ceea ce ne-ar descrie în mod necesar ca fiind “clare”. Chiar și așa, tastând pe această tastatură este pur și simplu o plăcere – ceva ce nu ne-am așteptat destul, dat fiind cantitatea echitabilă de flex în mijloc și posibilă la viteze mari. Luminile de fundal în două trepte funcționează bine și cheile produc – cu excepția poate pentru bara de spațiu – un sunet amovibil potrivit chiar și pentru medii foarte silențioase.

Versiunea Latitude 5480 este echipată cu un ecran touchscreen IPS Full HD de 14 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o densitate de pixel corespunzătoare de 157 ppi. Dell oferă în instrumentul de configurare atât ecrane HD (1366 x 768 pixeli) și Full HD, dar numai ecranul Full HD este disponibil cu funcționalitatea touchscreen.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop DELL 14'' Latitude 5480
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Afisaj
Coectivitate
Procesor
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Procesor
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More