Laptop DELL Gaming 15.6” Inspiron 7577

Laptop DELL Gaming 15.6'' Inspiron 7577, cu procesor Intel Core i7-7700HQ, 16GB, 1TB+256GB SSD, GeForce GTX 1060 6GB, FingerPrint , Win 10 Home, Black

0 152
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop DELL Gaming 15.6” Inspiron 7577, cu procesor Intel Core i7-7700HQ, 16GB, 1TB+256GB SSD, GeForce GTX 1060 6GB, FingerPrint , Win 10 Home, Black.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Inspiron 7577 Energizant și gata de joc

Laptop Inspiron 7577 de 15 inch pentru jocuri, disponibil cu o grafica uimitoare, alimentata de grafica NVIDIA® GeForce® GTX si cele mai recente CPU-uri quad-core Intel® Core (în funcție de configuratie).

O noua experienta senzoriala.

Grafica de următorul nivel: Noua grafică NVIDIA® GeForce® GTX cu tehnologie de proiectare Max-Q oferă un gaming clar și detaliat.

Vizualizati totul pe ecran cu o claritate uimitoare si o bogătie superioară de culoare datorită optiunilor de afisare IPS FHD sau UHD. Echipat cu panouri anti-orbire pentru a crea o gamă mai largă de medii (in functie de configuratie).

Sunet superior: Bucurati-vă de fiecare secunda a actiunii cu o mai bună claritate, datorită difuzoarelor din fată care functionează cu Waves MaxxAudio Pro®.

Viteza superioara
Încărcare minimă: SSD-urile NVMe PCIe rulează până la 4x mai repede decât sistemele SATA conventionale. Încărcati mai repede aplicatii sau date, rulati mai repede masina, extindeti durata de viată a bateriei si îmbunătătiti rezistenta la socuri.

Conectivitate rapidă: antenele WiFi 2×2 îmbunătătesc viteza, raza de actiune si stabilitatea, în timp ce functia SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 Type-C cu Thunderbolt 3 permite viteze de transfer de până la 40Gb/s, astfel încât să va puteti juca unde doriti păstrand o conexiune stabilă. Portul USB Type C cu Thunderbolt 3 si SuperSpeed al Inspiron 15 poate suporta un singur display de 5K sau o iesire duală de 4K.

Rămâneti rece sub presiune: este echipat cu orificii de răcire uriase si ventilatoare duale pentru a preveni blocarea sistemului sub sarcina jocurilor exigente, si ramanand in acelasi timp rece si fara zgomote.


Inspiron 7577

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop DELL Gaming 15.6'' Inspiron 7577
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More