Laptop Dell Vostro 3568

Laptop Dell Vostro 3568 cu procesor Intel® Core™ i7-7500U pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, DVD-RW, AMD Radeon R5 M420 2GB, Ubuntu, Black

0 174
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesorul puternic i7
Ecranul de 15.6"
Tastatura
Con: Constructia touchpadului

 • Design
 • Procesor
 • Ecran
 • Tastatura
 • Conectivitate
 • Touchpad
 • Pret

Review Laptop Dell Vostro 3568

Potrivit producătorului, ultimul Vostro 3568 Dell este orientat către întreprinderi mici, dar poate fi interesant și pentru utilizatorii de birouri particulare. Acesta este un notebook accesibil și prin urmare, pur și simplu proiectat în format de 15 inch. Configurația testată cu i5-7200U, grafica Intel HD 620, memorie RAM de 8 GB, afișaj TN Full HD, 256 GB SSD și Windows 10 Pro au fost disponibile.


Carcasa

Carcasa lui 3568 este în întregime neagră, în timp ce capacul și unitatea de bază au o suprafață textura foarte tactilă, din cauciuc. Pe de o parte, nu este foarte sensibil la amprentele digitale, dar pe de altă parte, nu este ușor de curățat după ce ați manipulat dispozitivul cu mâini foarte transpirați. Designul este altfel modest și singurul accent vizual, dacă este cazul, este logo-ul de argint Dell pe spate.


Tastatura si touchpad 

Se pare că Dell a făcut unele eforturi cu dispozitivele de intrare, ceea ce va potrivi în mod natural publicului vizat. În timp ce am văzut tastaturi care sunt mai rezistente la presiune, nu au existat probleme în timpul tipăririi obișnuite. Cheile plate, lipsite de etichetă au o suprafață zdrobită, dar nu pot fi iluminate. Ele se remarcă cu o mărime bună și o distanță suficientă unul față de celălalt. În ceea ce privește lățimea, comparativ cu o tastatură desktop standard, tastatura principală și blocul de numere sunt cu aproximativ jumătate de centimetru mai mici. Cu excepția cheii de returnare, care este prea mică, nu avem de ce să ne plângem de aspect, care este într-o mare măsură conform cu standardul, chiar dacă îi lipsesc câteva taste rar folosite, cum ar fi Pause și Scroll-Lock.

ClickPad-ul mare, fără butoane separate, este foarte satisfăcător. La marginile cele mai exterioare, atingerea nu este întotdeauna recunoscută în mod fiabil. În caz contrar, nu există probleme cu reacția și precizia și sunt recunoscute chiar și mișcările foarte rapide. Trageți și aruncați prin dublu robinet funcționează fiabil. Suprafața este ușor crăpată și oferă caracteristici bune de alunecare, chiar și cu degetele umede. Gesturile cu până la patru degete pot fi “configurate” numai prin metode standard Windows.

Din păcate, calitatea construcției nu lasă cea mai bună impresie. Touchpad-ul lui 3568  nu se potrivește destul de curat și se prăbușește atunci când este atins, deoarece suprafața nu este așezată strâns. Cele două chei de înlocuire ale mouse-ului au un accident vascular cerebral scurt, dar o rezistență bine ajustată și oferă un punct de presiune clar, împreună cu un feedback acustic bun, chiar dacă acestea fac o impresie ușor caldă și slabă.


Procesor

Intel Core i5-7200U (2x 2.5 – 3.1 MHz, TDP 15 W) este un procesor dual-core cu eficiență energetică ULV cu Hyper-Threading de la actuala generație Kaby Lake, care la fel ca predecesorii săi direcți se găsesc în numeroase laptopuri, , și convertibile ale tipurilor de birou și multimedia. Turbo-ul rulează la 3,1 GHz chiar și în timpul încărcării ambelor miezuri. Un controller de stocare DDR4 și GPU-ul Intel HD Graphics 620, care partajează memoria principală și TDP-ul scăzut cu CPU-ul, sunt integrate. Procesorul poate gestiona software-ul standard de birou până la programe mai exigente, cum ar fi Adobe Photoshop și aplicațiile multimedia fără probleme, dar atinge limitele sale cu software-ul care ar beneficia de patru sau mai multe nuclee fizice, cum ar fi jocurile curente.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Dell Vostro 3568
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesorul puternic i7
Ecranul de 15.6"
Tastatura
Con: Constructia touchpadului

 • Design
 • Procesor
 • Ecran
 • Tastatura
 • Conectivitate
 • Touchpad
 • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More