Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-52

Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-52 cu procesor Intel® Core™ i7-8750H pana la 4.10 GHz, Coffee Lake, 17.3", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Linux, Black

0 185
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-52 cu procesor Intel® Core™ i7-8750H pana la 4.10 GHz, Coffee Lake, 17.3″, Full HD, IPS, 8GB, 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Linux, Black.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Laptop Gaming Acer Predator Helios 300

Gata de lupta si dornic de a purta o noua bătălie, Helios 300 te arunca în joc cu tot ce ai nevoie.

Înființată în 1976, Acer este o companie de hardware + software + servicii dedicata cercetarii, designului, marketingului, vanzarii si promovarii de produse inovatoare, care imbogatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse oferite de Acer include PC-uri, laptopuri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri si wearables. Acer a sarbatorit cea de-a 40-a aniversare in 2016 si este una dintre primele cinci companii de PC-uri din lume.

Carcasa metalica cu design agresiv;

– Procesor Intel Core i7 de generatia 7;

– Grafica NVIDIA GeForce GTX 1050Ti ;

– Racire Dual-Fan cu AeroBlade 3D.

FA-TI SIMTITA PREZENTA

Design-ul laptopului tau de gaming ar trebui sa se potriveasca stilului tau – cu un look care spune “Porneste jocul, sunt pregatit!”

ATINGE POTENTIALUL MAXIM

Depaseste competitia cu procesoarele performante Intel Core i7 de generatie 7 si placi video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti.

RACIRE DE TOP

Deblocheaza potentialul hardware al laptopului Predator cu o racire cu ventilator personalizat, dual-fan allmetal AeroBlade  3D.

TASTATURA ILUMINATA

Lumina rosie ilumineaza tastele pentru a te putea juca oricand, de oriunde.

SASIU METALIC

Daca rosul si negrul nu ti-au captat atentia inca, incearca sa atingi textura metalica a ramei.

NVIDIA GeForce GTX seria 10

Laptopurile echipate cu grafica NVIDIA GeForce GTX seria 10 au arhitectura NVIDIA Pascal, precum si tehnologii inovatoare de gaming care le recomanda ca fiind alegerea perfecta pentru cele mai noi jocuri HD.


Helios 300

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-52
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More