Laptop HP 250 G6

Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U pana la 3.10 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 128GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Microsoft Windwos 10 Pro, Dark Ash Silver

0 157
90%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I5
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U pana la 3.10 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 4GB, 128GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Microsoft Windwos 10 Pro, Dark Ash Silver.

Conectati-va cu avantajosul PC portabil HP 250. Finalizati activitatile de afaceri cu tehnologia Intel®, instrumentele de colaborare esentiale si Windows 10 Pro1, incarcate pe HP 250. Sasiul durabil al notebook-ului face fata rigorilor zilnice.

HP 250 G6 Design mobil durabil

Va veti convinge ca HP 250 poate tine pasul cu sarcinile complexe. Sasiul durabil va protejeaza computerul portabil, astfel incat sa arate la fel profesional ca si dvs.

HP 250 G6 Instrumente pentru o experienta rafinata

HP, un lider mondial in tehnologia PC-urilor, va ajuta sa va echipati cu un notebook complet functional, gata de conectare la toate perifericele3 si conceput pentru cerintele de afaceri, cu un port RJ-45 si un port VGA.

HP 250 G6 Nu lasati nimic sa va stea in cale

Asigura viitorul afacerii tale. PC-urile de la HP valorifica la maximum sistemul Windows 10 Pro1 pentru a te proteja impotriva amenintarilor de securitate actuale si a maximiza caracteristicile de gestionare si de productivitate pentru afaceri.

Reduci zgomotul

Suprimati zgomotul de fundal, inclusiv al clicurilor de tastatura, cu software-ul HP de reducere a zgomotului.

Toate porturile si sloturile potrivite

Conectati-va rapid la perifericele din birou sau de acasa, cu porturi clasice, precum un port RJ-45 si un port VGA. Faceti copii de rezerva si mutati rapid datele pe si de pe HP 250, cu slotul rapid si convenabil pentru carduri SD.

Protejati-va datele critice

Modulul firmware TPM (Trusted Platform Module)7 ofera chei de criptare la nivel de hardware, care contribuie la protejarea datelor, e-mailului si acreditarilor utilizatorilor.

Conectivitate sigura

Beneficiati de conexiuni rapide cu combinatia LAN Gigabit si WLAN 802.11ac/Bluetooth® 4.23 8.

Optiuni de stocare din belsug

Unitatile SSD3 cu o capacitate de pana la 512GB (optionale) asigura timpi scurti de incarcare si va permit sa accesati rapid documentele stocate, astfel incat sa va puteti concentra asupra afacerilor.

1) Unele caracteristici nu sunt disponibile in toate editiile sau versiunile de Windows. Pentru a beneficia la maximum de functionalitatea sistemului Windows, sistemele pot necesita upgrade si/sau achizitionare separata de hardware, drivere sau software ori actualizarea BIOS-ului. Windows 10 este actualizat automat, aceasta caracteristica fiind activata intotdeauna. Se pot aplica taxe stabilite de ISP si, cu timpul, se pot aplica cerinte suplimentare pentru actualizari. Consultati http://www.windows.com.

2) Procesoarele Multi-Core sunt concepute sa imbunatateasca performantele anumitor produse software. Nu toti clientii sau toate aplicatiile software vor beneficia neaparat in urma utilizarii acestei tehnologii. Performanta si frecventa ceasului vor varia in functie de sarcinile de lucru ale aplicatiilor si de configuratiile hardware si software. Numerotarea Intel nu este un indicator al performantelor superioare.

3) Se vinde separat sau ca o caracteristica optionala.

5) Unitatea de scriere DVD HP se vinde separat sau ca o componenta suplimentara. Discurile HD-DVD nu pot fi redate pe aceasta unitate. Fara suport pentru DVD-RAM. Vitezele reale pot varia. Nu copiati materialele protejate prin drepturi de autor. Discurile cu strat dublu pot stoca mai multe date decat discurile cu un singur strat. Se poate ca discurile inscriptionate cu aceasta unitate sa nu fie compatibile cu multe unitati si playere DVD existente, cu un singur strat.

6) Necesita o conexiune de Internet.

7) Firmware TPM este versiunea 2.0. Hardware TPM este v1.2, care este un subset al specificatiei TPM 2.0 versiunea v0.89, implementat de Intel Platform Trust Technology (PTT).

8) Sunt necesare un punct de acces wireless si accesul la Internet. Disponibilitatea punctelor de acces wireless publice este limitata. Specificatiile pentru WLAN 802.11ac sunt in faza de proiect, nu sunt finale. Daca specificatiile finale difera de cele din faza de proiect, abilitatea de comunicare a notebook-ului cu alte dispozitive WLAN 802.11ac poate fi afectata.


HP 250 G6

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop HP 250 G6
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I5
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More