Laptop Lenovo IdeaPad 120S-11IAP

Laptop Lenovo IdeaPad 120S-11IAP cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10 S, Blizzard White

0 139
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Culori vii
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Lenovo IdeaPad 120S-11IAP cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10 S, Blizzard White.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Un design elegant, cu un finisaj durabil
IdeaPad 120S are un șasiu nou cu linii simple și curate. Este aplicat un strat protector pentru protejare împotriva uzurii. Sunt incluse detalii subțiri ale cauciucului pe capacul inferior pentru a maximiza ventilația și pentru a extinde durata de viata a produsului. Disponibil într-o gama sofisticata de culori: Mineral Grey, Blizzard White, and Ballerina Pink.

Performanta de lunga durata
Dispunând de un procesor puternic Intel si de o memorie de pana la 4GB, reușești sa faci mai multe lucruri deodată cu IdeaPad 120S. Rulează mai multe programe. Găsești rapid și deschizi ușor fișiere. Comutați ușor intre tab-urile web. Căutați și vizionați. Niciodată nu rulează mai încet.

Simte ca esti acolo cu un display crystal HD
Comunica prin video cu familia. Vizioneaza spectacolul dumneavoastra preferat. Navigheaza pe web. Bucurati-va de o claritate vizuala reala cu un ecran anti-glare de 11 inch.

Ideapad 120s

Continua sa lucrezi cu ajutorul bateriilor ce au o durata de viata de 8 ore
Viata este agitata si ultimul lucru de care nu vrei sa iti faci grija este acela incare ramai fara baterie.

Portul Type-C port pentru compatibilitate cu alte dispozitive
IdeaPad 120S vine echipat cu un port Type-C pentru confortul dumneavoastra. Compatibil cu alte dispozitive de incarcare, nu este necesar sa achizitionati alte cabluri suplimentare sau incarcatoare .


120S

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo IdeaPad 120S-11IAP
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Culori vii
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More