Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK

Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake™, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce 920MX 2GB, Free DOS, Platinum Grey

0 138
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I3
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake™, 15.6″, Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce 920MX 2GB, Free DOS, Platinum Grey.

Performanta pe care poti conta

Echipat cu procesor Intel® Core™ i3 Gen 6 si memorie DDR4 de pana la 12GB, IdeaPad 320 garanteaza o performanta rapida in activitatile de acasa sau de la birou. Rulati mai multe programe simultan si navigati fara probleme intre filele web – veti putea sa faceti multitasking cu usurinta.

Design modern cu carcasa fiabila

Seria IdeaPad a fost reproiectata cu un sasiu unibody elegant si maimulte otpiuni de culoare: Platinum Grey, Onyx Black, Blizzard White, Denim Blue, Plum Purple si Coral Red. IdeaPad 320 a fost proiectat sa tina pasul la orice cerinta. Construit cu un strat special pentru protectie sporita impotriva uzurii si cu materiale cauciucate pe capacul inferior pentru a maximiza ventilatia si pentru a extinde durata de viata a produsului.

Capacitate ampla de stocare

Alegeti spatiul necesar de stoacare de pana 2 TB stocare HDD sau stocare hibrida de pana la 120GB PCIe SSD plus 1TB SATA HDD pentru a imbunatati performanta. Veti avea mai mult spatiu de stocare, spatiu suficient pentru a va crea o colectie de fotografii, filme si multe altele – fara a cheltui bani in plus.

Navigare web ultra-rapida

Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 310, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n.

Grafica video avansata NVIDIA sau Intel HD

Gasiti-va propriul echilibru intre cost si puterea de procesare grafica. Alegeti intre placa video Intel® integrata si cea dedicata, de nivel inalt, NVIDIA® GeForce®. Placa grafica dedicata va va ajuta atunci cand trebuie sa fiti creativ in editarea de continut video si fotografii.

Mai multe optiuni de rezolutie

Dispozitivul IdeaPad 320 de 15,6” va permite sa alegeti rezolutia potrivita pentru dvs. Optiunile merg pana la Full HD (1920 x 1080).

TouchPad reproiectat pentru o mai buna receptivitate

TouchPad-ul a fost reproiectat pentru o experienta mai buna a utilizatorilor, acesta fiind compatibil cu gesturi de atingeri multiple.

Sunet dinamic

Pregatiti-va pentru o experienta de divertisment cu adevarat extraordinara. Gratie tehnologiei Dolby si a boxelor stereo, filmele si muzica dvs. vor avea un sunet puternic pe modelul Ideapad 320.


IdeaPad

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I3
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More