Laptop Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR

Laptop Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR cu procesor Intel® Core™ i5-8250U up to 3.40 GHz, Kaby Lake R, 14", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, Intel UHD Graphics 620, Free DOS, Bronze

0 175
100%
Merita

Nota noastra

Pro: conectivitate
baterie
ecran
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Baterie
  • Ecran
  • Pret

Review Laptop Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR

Comparativ cu predecesorul, cazul IdeaPad 520S-14IKBR a fost complet reprocesat. Alegerea materialelor a rămas aceeași: aluminiu pentru zona de sprijin pentru palmă și capacul afișajului, și plastic pentru unitatea de bază și cadrul de afișare. Cu toate acestea, IdeaPad 520s se distinge în mod clar de predecesorul său. Ramele, care, așa cum am menționat mai sus, sunt mult mai înguste, mai ales pe laturi, sunt acum făcute din negru, în loc de plastic argintiu. Marginile sunt acum tăiate cu diamant, ceea ce conferă dispozitivului o impresie de calitate superioară, iar părțile laterale ale unității de bază sunt mai rotunjite.

Chiar dacă IdeaPad 520S-14IKBR nu este un laptop de afaceri, este echipat cu un cititor de amprente pe bază de atingeri. Este o tendință pozitivă că puteți găsi astfel de senzori, chiar și în notebook-urile consumatorilor mai accesibile în zilele noastre.

Senzorul funcționează la fel de rapid și demn de încredere ca și în cazul verișorilor ThinkPad, deși lipsește indicatorul de stare practic care arată că este gata pentru scanare.

Pe lângă caz, Lenovo a actualizat tastatura sau, mai degrabă, aspectul acesteia. Cea mai izbitoare schimbare a fost la tastele săgeți. În vechile IdeaPads erau încă chei de dimensiune completă, dar acum tastele săgeți verticale au fost reduse în dimensiune. Tasta Shift dreapta, care a fost foarte mică înainte, a fost acum mărită la dimensiune completă. S-ar putea să fi fost o reacție la unele reclamații ale utilizatorilor că tasta Shift dreapta a fost prea mică înainte. În plus, în loc de un buton de alimentare dedicat, acesta este acum integrat în tastatură, astfel încât tasta Ștergere nu mai este în colțul din dreapta sus. Deși această schimbare nu este la fel de binevenită, schimbarea în zona tastelor săgeți este mai mult o chestiune de gust. Dacă utilizați tasta Shift dreapta, probabil că o veți primi; în caz contrar s-ar putea să fii enervat cu tastele săgeți mai mici.

În conformitate cu fișa tehnică, Lenovo oferă două opțiuni de afișare pentru IdeaPad 520S-14IKBR: un ecran mat de 14 inci TN cu rezoluție HD (1366×768) și un afișaj mat IPS cu o rezoluție Full HD (1920×1080) de aceeași dimensiune. Aproape toate modelele din Germania sunt echipate cu afișajul IPS Full HD mai bun. Dacă sunteți interesat de IdeaPad 520s-14IKB, ar trebui să alegeți cu siguranță un model cu acest afișaj.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: conectivitate
baterie
ecran
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Baterie
  • Ecran
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More