Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8”

Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8'', Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, Slate Black

0 187
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Modifica distributia greutatii pentru o utilizare mai buna în toate cele 4 moduri.
Contra: nu am nimic de reprosat

 • Rulare
 • Design
 • Pret

Review Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8”, Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, Slate Black

Cu o bază distinctă înfundată și un suport integrat, gama de filme Yoga Tab 3 YT3-850F a fost întotdeauna distinctivă, iar a treia iterație nu este diferită. Baza mare cilindrică vă oferă ceva de prindere atunci când țineți comprimatul într-o mână, face loc pentru o baterie mai mare capacitate și face loc pentru un stand articulat unic, care poate sprijini ecranul pentru a utiliza hands-free. Este suficient de robust încât să puteți atinge ecranul fără să îl trimiteți. Există chiar și o gaură pe care o puteți agăța de pe tabletă, făcându-l ideal pentru citirea rețetelor în bucătărie.

Lenovo Yoga Tab 3 YT3-850F cu ecran HD 8.0″, tehnologie AnyPEN si acces internet Wi-Fi, vă oferă mai multe moduri de a face ceea ce doriti, mai ales când tableta stă agățată pe perete.

 • AnyPEN Technology – permite folosirea oricărui pix, creion, obiect ascuțit, pentru a scrie de mână sau pentru a desena schițe grafice direct pe ecranul digital.
 • Modifica distribuția greutății pentru o utilizare mai buna în toate cele 4 moduri. Stabila în modul suport. Confortabila în modul ținut în mâna. Echilibrata în modul înclinat. Utilă fără griji în modul suspendat.
 • Suport kickstand îmbunătățit – Se deschide pentru a permite tabletei să stea nesprijinită și se rotește cu aproape 180°, pentru a putea agăța tableta oriunde!
 • Bateria tine dublu decât o tableta standard, 6200mAh înseamnă până la 20 ore de folosire continua. Cilindrul cu baterii al modelului YOGA Tab 3 YT3-850F permite o priză mai ergonomică și o autonomie impresionantă a bateriei, astfel că vă puteți folosi tableta cu mai multă libertate ca oricând.
  • Boxe. 2 difuzoare frontale cu Dolby Atmos® pentru o claritate mai buna si un sonor performant.

  Un nou mod de a ieși în evidență – Vizionați în timp ce gătiți, urmăriți rețelele sociale în timp ce mâncați sau ascultați în timp ce faceți mișcare. Suportul îmbunătățit susține tableta Lenovo YOGA 3 YT3-850F, astfel încât să puteți face mai mult din ceea ce doriți. Afundați-vă în cel mai nou serial. Orice ați viziona, modelul Lenovo YOGA Tab 3 YT3-850Fasigură o experiență similară cinematografului, cu ecranul său mare și sunetul surround bogat care umple camera.


  3 YT3-850F

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8''
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Modifica distributia greutatii pentru o utilizare mai buna în toate cele 4 moduri.
Contra: nu am nimic de reprosat

 • Rulare
 • Design
 • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More