Masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+

Masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

0 182
96%
Meirta

Nota noastra

Pro: Zgomot redus
Consum redus
Con: Capacitate de 5 kg

  • Design
  • Consum
  • Capacitate
  • Functii
  • Pret

Review Masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Arctic EF5100A+ este o mașină compacta, având o capacitate de încărcare sporita, de 5 kg, clasa energetica A+ și 15 programe de spălare. Design-ul S-shape și sistemul electronic de control al balansului diminuează vibrațiile și zgomotul în timpul spălării, asigurând o funcționare silențioasă, fiind totodată ideala pentru spatiile restrânse.

Capacitatea de încărcare a acesteia este de 5 kg de rufe, fiind ideală pentru familiile cu mai puțini membri. Aceasta are capacitatea de a distribui rufele uniform în interiorul cuvei de spălare, reducând zgomotul și eliminând vibrațiile din timpul centrifugării. Creată pentru a nu produce zgomot la spălare, mașina de spălat Arctic EF5100A+ devine silențioasă, astfel încât nivelul de zgomot la spălare este de 61 dB, iar la centrifugare 77 dB. Rufele murdare se încarcă frontal, ușa hubloului având o deschidere de 155 grade.

Designul mașinii de spălat rufe Arctic EF5100A+ este realizat cu o carcasă de culoare albă, dintr-un material de bună calitate. Pe partea frontală a mașinii de spălat, în afară de hublou, se mai evidențiază și un panou de control, de pe care se pot selecta programele de spălare și nivelul de centrifugare. Mașina de spălat rufe Arctic EF5100A+ a fost creată cu un număr de 9 programe de spălare, foarte eficiente, printre care un program rapid cu durata de 30 de minute și un program de spălare manuală.

96%
Meirta

Nota noastra

Pro: Zgomot redus
Consum redus
Con: Capacitate de 5 kg

  • Design
  • Consum
  • Capacitate
  • Functii
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More