Masina de spalat rufe Electrolux EWF1287EMW

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1287EMW, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

0 160
95%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Masina de spalat rufe Electrolux EWF1287EMW, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb.

Masina de spalat rufe Electrolux SteamCare, capacitate 8 kg, in clasa de consum A+++(-10%),motor Inverter, programe speciale cu abur, 1400 rpm, optiune TimeManager cu EcoInfo, Auto-Off, program rapid de 14 minute, optiune MyFavourites, LCD mare, certificata WoolmarkBlue.

EWF1287EMW Motor Inverter

Motor Inverter – pentru a spala rufele eficient si cu zgomot redus.

O masina de spalat rufe care va ajuta, pregatind rufele pentru calcat

Improspatati si scapati de cutele hainelor dvs folosind aburul natural. Cu o singura atingere, hainele ies aratand si simtindu-se ca noi – moi, fine, mirosind a proaspat si cu mai putine cute.

Daca tii cu adevarat la ele, foloseste aburul

Sistemul profesional cu abur incorporat in masina SteamCare va netezeste si improspateaza hainele, lasandu-le moi si placut mirositoare. Certificarea WoolmarkBlue garanteaza cel mai delicat tratament si pentru articolele din lana cu recomandarea de spalare manuala.

Decideti durata ciclului de spalare astfel incat sa se incadreze in programul Dvs.- nu invers

Aveti certitudinea ca spalatul rufelor se incadreaza in programul Dvs. Cu ajutorul functiei TimeManager® puteti regla durata ciclului de spalare astfel incat rufele sa fie gata exact la timp.

EWF1287EMW Spalati si uscati hainele silentios si eficient

Pentru a spala rufele eficient si aproape in liniste, aceasta masina de spalat rufe cu uscator este dotata cu un motor cu invertor, eficient energetic, din gama profesionala Electrolux.

EWF1287EMW Tamburul Soft va protejeaza hainele in timpul

Tamburul Soft este proiectat sa va protejeze hainele cu cea mai mare grija. Astfel incat fibrele delicate nu se vor intinde pe parcursul spalarii si centrifugarii.

Cea mai buna ingrijire pentru hainele dumneavoastra – ajusteaza ciclul la incarcatura

Sistemul inteligent OptiSense al acestei masini de spalat rufe ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii. Hainele dumneavoastra nu vor fi niciodata spalate prea mult, reglarea automata a duratei si a consumului de apa si energie in functie de incarcatura asigurand cea mai buna ingrijire pentru hainele dumneavoastra.


EWF1287EMW

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat rufe Electrolux EWF1287EMW
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More