Masina de spalat rufe Gorenje W8503

Masina de spalat rufe Gorenje W8503, 8 kg, 1000 RPM, LED, Clasa A+++, Alb

0 183
100%
Merita

Nota noastra

Pro: economiseste energie
Raport calitate/pret excelent
Grila cu numeroase programe
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Grila de programe
  • Functii inteligente
  • Sistem de economisire

Review Masina de spalat rufe Gorenje W8503

Pe piață există mai multe mașini de spălat rufe capabile să economisească energia electrică, fiind o predispozitie in randul cumparatorilor catre acest tip de produs. Unul dintre liderii care creează aparate electrocasnice care economisesc resursele, este producătorul Gorenje. În portofoliul său există o mulțime de aparate electrocasnice care nu numai că economisesc timpul şi efortul, ci şi resursele naturale folosite. Maşina de spălat rufe Gorenje W8503 vine echipată cu o tehnologie de spălare în sistem ecologic. W8503 economiseşte cu până la 50% din energie atunci când spală la temperaturi scăzute. Pentru maşina de spălat rufe din clasa de eficienţă energetică A+++, sistemul de economisire se aplică la toate programele de spălare. Aceasta mai vine dotată cu o serie largă de programe şi sisteme de siguranţă şi protecţie, putând fi cumpărată la un preţ destul de accesibil.

Gorenje W8503 se poate lauda cu o grila bogata de 23 de programe, sisteme de siguranta si protectie, materiale de cea mai buna calitate – cuva din carbotech si tambur din inox, consum redus de energie electrica si apa – face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si are consum in program standard 0.75 kw si doar 10340 litri apa/an si multe optiuni inteligente ce-ti permit sa amani inceperea programului, sa-i resetezi setarile sau sa te anunte la finalizarea ciclului de spalare printr-un semnal sonor.

Cele mai importante programe de spalare ale masinii Gorenje W8503 sunt: bumbac, mix, sport, lana, sintetice, extra-clatire, prespalare, spalare manuala, rapid – 17 minute, usor de calcat, centrifugare intensiva, centrifugare delicata, clatire, inmuiere, ECO si consum redus de energie.

Gorenje W8503 este dotata si cu alte functii inteligente, cum ar fi: detectare automata a cantitatii, sistem reglare consum, selectir centrifugare, filtru auto-curatare, control supraincalzire, sistem detectare spuma, sistem de control al stabilitatii si sistem de conectare la apa rece.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat rufe Gorenje W8503
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: economiseste energie
Raport calitate/pret excelent
Grila cu numeroase programe
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Grila de programe
  • Functii inteligente
  • Sistem de economisire

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More