Masina de spalat vase Gorenje GS54110X

Masina de spalat vase Gorenje GS54110X, 3 cosuri, 10 seturi, Argintiu

0 184
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Masina are 10 seturi de spalat vase
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Design

Review Masina de spălat vase Gorenje GS54110X, 3 coșuri, 10 seturi, Argintiu

Masina de spălat vase Gorenje GS54110X, 3 coșuri, 10 seturi, Argintiu

Filtru cu auto-curățare

Filtrul automat de curățare elimină resturile de mâncare, împiedicând înfundarea mașinii de spălat. Astfel se elimină și problemele legate de funcționarea aparatului.

Sistem AquaStop anti-inundație

Cu sistemul AquaStop puteți lăsa mașina de spălat să funcționeze pe durata nopții, sau când sunteți plecat, nu trebuie să vă faceți griji. În caz de inundație, sistemul AquaStop va opri automat alimentarea cu apă și o pompă va elimina surplusul de apă din interiorul mașinii. Acest sistem va funcționa pe toată durata de viata a aparatului.

Sistem Click-Clack pentru vase voluminoase

Sistemul funcțional Click-Clack a fost conceput pentru ca Dvs. să beneficiați la maxim de spațiul din interior atunci când aveți de spălat vase mai mari. Dacă mutați coșul superior mai sus, veți avea mai mult spațiu în coșul inferior. Acesta din urma are suportul de farfurii pliabil, asa că veți putea crea mai mult spațiu pentru vase și tigăi.

3 în 1

Activând funcția “3 în 1”, mașina Dvs. de spălat va detecta automat tipul de detergent utilizat. Dacă folosiți tablete, aparatul va regla spălarea și nu va elibera agentul de clătire, ceea este foarte convenabil. Dacă folosiți detergent pudră sau gel, atunci va elibera agent de clătire pentru rezultate optime la spălare. Funcţia SpeedWash Dacă vasele nu sunt foarte murdare, veți putea scurta timpul de spălare la jumătate, dacă alegeți funcția SpeedWash. Aceasta va regla automat temperatura și nivelul de apă, pentru o curățare optimă și o uscare în cel mai scurt timp posibil. Funcția poate fi folosită pentru următoarele programe: Intensiv, Auto, Bio și A-10%. Uscare perfectă Uscarea perfectă este obținută prin utilizarea căldurii de la ultima clătire cu apă fierbinte. Cum interiorul mașinii de spălat se răcește mai repede decât vasele, aburul rămas în interior se scurge în jos și apoi se evaporă. Rezultatul: vase perfect uscate.

Conform normelor europene, majoritatea mașinilor de spălat vasele de la Gorenje sunt în clasa energetică A la uscare.

Informații tehnice mașina de spălat vase Gorenje GS54110X:

Clasă energetică: A++ Temperatură de spălare: 60, 55, 45, 35 °C Program Spălare rapidă Program 3 în 1 Indicator pentru timpul rămas Pornire întârziată cu până la 24h Numărul de coșuri: 3 Sistemul coșului superior: Sistem Click Clack Coșuri inferioare reglabile pentru farfurii Mâner stropire: 3 Filtru autocurăţabil Diagnosticare service Interior din inox Consum de apa: 9 l Consum de energie – program normal: 0,74 kw/h Consumul de apă estimat anual: 2.520 l Zgomot: 47 decibel Setare înălțime: 50 mm Dimensiuni (Lx Îx A): 44,8 × 84,5 × 60 cm Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 48,5 × 88,5 × 62 cm Consumul de energie în modul așteptare: 0,49 W Putere: 1.760 W Curent nominal al siguranței: 10 A Cod: 553036   ; Cod producător GS54110X


GS54110X

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat vase Gorenje GS54110X
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Masina are 10 seturi de spalat vase
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Design

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More