Masina de spalat Whirlpool FWSF 61053 W

Masina de spalat Whirlpool FWSF 61053 W, 6 kg, 1000 rpm, FreshCare+, SoftMove, Colours15, A+++, Alb

0 151
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Masina de spalat Whirlpool FWSF 61053 W, 6 kg, 1000 rpm, FreshCare+, SoftMove, Colours15, A+++, Alb.

Mașina de spălat rufe Whirlpool FWSF 61053 W este perfect adaptată în scopul utilizării de zi cu zi, în cazul în care ai nevoie de rufe reîmprospătate. Aparatul este un model standard recunoscut la nivel internațional. Economisește în esență timp, energie, apă și se descurca perfect cu funcțiile sale. Mașina de spălat conține un tambur cu o capacitate de 6 kilograme de rufe uscate. Funcționează pe tehnologia inteligentă al 6-lea simț, care detectează automat nivelul de temperatură, viteza de centrifugare și cantitatea de apă, pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare.

Acest lucru face posibilă reducerea consumului de energie și a consumului de apă cu 30%, precum și reducerea duratei programului de spălare cu până la 50%. Timpul de spălare, temperatura și viteza pot fi, de asemenea, accesate manual. Pentru aceasta, în mașină sunt prevăzute 16 programe de spălare, unele dintre acestea fiind: sintetice, îmbrăcăminte sport, prosoape, bumbac, lenjerie de pat, lână, rapid, stoarcere, Mixed & Magic, colours 15 grade
Prețul mașinii de spălat rufe Whirlpool FWSF 61053 W, este destul de convenabil. Raport preț/calitate este bun, deoarece Whirlpool FWSF 61053 W, este echipată cu o tehnologie de nouă generație și are un design destul de elegant. Materialele folosite la crearea ei sunt de cea mai bună calitate. La cumpărarea mașinii de spălat rufe Whirlpool FWSF 61053 W, nu se oferă garanție.

Caracteristici
Baza tehnologiei „al 6-lea simț” de la Whirlpool este o combinație de metode umane și computerizate de gândire logică. Un set de algoritmi matematici bazați pe experiența umană, în tratarea termică și spălarea diferitelor tipuri de rufe, ce a fost introdusă în memoria microprocesorului. Astfel, „creierul” mașinii de spălat primește un semnal de la senzori și în timpul procesului de spălare, reglează continuu modurile de spălare a rufelor, pentru a obține un rezultat ideal.
Datorită noii tehnologii, mașina de spălat rufe Whirlpool FWSF 61053 W alege cel mai scurt timp de spălare, determină consumul minim de apă posibil pentru obținerea celor mai bune rezultate în spălare.

Mașina de spălat rufe Whirlpool FWSF 61053 W are o funcționalitate largă și într-o singură sesiune poate spăla până la 6 kg de rufe. Modelul are un tip de încărcare frontală și dimensiuni compacte (42,5×59,5×83,7 cm), astfel încât aceasta poate fi ușor amplasată chiar și într-o încăpere mai mică. Tehnologia „al 6-lea simț”, furnizată în mașina de spălat rufe, permite economisirea apei și a detergentului de spălare. Mașina de spălat rufe, în sine, determină consumul de resurse în funcție de tipul de țesătură și de cantitatea de rufe încărcate. Modelul are funcția Clean +, care asigură o curățare eficientă a lucrurilor chiar și în apă rece.


FWSF 61053 W

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat Whirlpool FWSF 61053 W
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More