Masina de tocat carne Gorenje MG1600W

Masina de tocat carne Gorenje MG1600W, 1500 W, 1.5 kg/min, Alb

0 160
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 1500 W
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Masina de tocat carne Gorenje MG1600W, 1500 W, 1.5 kg/min, Alb.

Masina de tocat carne Gorenje MG1600W este alegerea perfecta dacă iți dorești o mașină de bucătărie completa care sa iți ofere ajutorul de care ai nevoie atunci când gătești. Acest model cu configurație compactă de culoare alb, iese de asemenea în evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazează, și care ii asigura performante înalte la prepararea diferitelor alimente din bucătărie, cu cel mai mic consum posibil.

Panoul de comanda cu buton clasic on/off si schimbator de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionate pe carcasa motorului metalica, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor si tocare a alimentelor din carne. Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului.

Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate. Masina de tocat carne Gorenje MG1600W are o putere nominala de aproximativ 1500 W cu o singura viteza, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Acest motor are in dotare protectie la supraincalzire avand un releu termic. Pentru siguranta suplimentara si pentru a proteja motorul releul opreste imediat motorul. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 1,5 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 2 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 4/8 mm, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la capul de tocare cu marimea numarul 8 al aparatului.

Gorenje presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în piure si obtinand un produs proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu carnati; Melc de tocare; Inel de fixare; Tub de admisie; Dispozitiv de impingere si tava de alimentare. Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un otel inox alimentar si plastic, iar spalarea acestora se face numai manual la o temperatura a apei de 50°C. Datorita motorului din dotare, acest model este si silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 84 dB. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 2,8 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 23 x 23 x 18 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. Aparatul cu picioare de cauciucat anti-alunecare are in dotare si un spatiu special pentru a depozita cablul de alimentare.
Recomandare:

Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte


MG1600W

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de tocat carne Gorenje MG1600W
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 1500 W
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More