Memorie ADATA XPG Spectrix D40 8GB DDR4

Memorie ADATA XPG Spectrix D40 8GB DDR4, 2400MHz, CL16

0 155
97%
Merita

Nota noastra

Pro Reda culori pline
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Memorie ADATA XPG Spectrix D40 8GB DDR4, 2400MHz, CL16.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Adata oferă atât module de memorie de 8GB cât și 16GB și kit-uri de până la 64GB cu viteze variind de la DDR4-2400 până la DDR4-4000. Intel XMP 2.0 este suportat, permițând overclocking și tuning din cadrul sistemului de operare fără a face modificări ale BIOS-ului. Spectrix D40 a fost validat și pentru utilizarea cu plăci de bază AMD AM4. Aceste module de memorie sunt construite folosind PCB cu 10 straturi. Distribuitoarele de căldură “din aliaj de aluminiu inspirat” sunt echipate cu o bandă LED RGB integrată capabilă să afișeze 16,8 milioane de culori.

La fel ca în cazul majorității memoriei echipate cu iluminare RGB, linia completă de memorie DDR4 Spectrix D40 RGB de la Adata oferă efecte de iluminare sincronizate cu culori pline, care pot fi controlate prin intermediul software-ului standard de control al iluminării RGB, cum ar fi Asus ‘Aura Sync.

Printre alte caracteristici se numără compatibilitatea platformei Intel X299, un PCB cu 10 straturi care încorporează 2oz de cupru pur în fiecare modul și o eficiență energetică îmbunătățită, cu o tensiune de operare cu 20% mai mică decât DDR3.


Spectrix

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Memorie ADATA XPG Spectrix D40 8GB DDR4
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Reda culori pline
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More