Memorie USB ADATA UV150

Memorie USB ADATA UV150, 128GB, USB 3.0, negru

0 152
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 128 gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Viteza
  • Pret

Review Memorie USB ADATA UV150, 128GB, USB 3.0, negru.

Super viteza – Super valoare

Acum nu mai exista motive sa stai departe de costul ridicat al unităților USB Flash cu interfața USB 3.0. Adata UV150 aduce confortul și viteza interfeței premium USB 3.0 la un buget accesibil.

Proiectare inteligenta

Datorita design-ului modern și practic, capacul de protecție al interfeței USB poate fi montat pe partea din spate, împiedicând posibilitatea de pierdere al acestuia. Carcasa este prevazuta cu un orificiu pentru șnur de agățare la cheie sau breloc.

ADATA UV150 a venit la noi în versiunea roșie și capacitatea de 32GB. Cutia este mică și prezintă toate caracteristicile importante ale produsului.

Partea din spate a casetei ne spune despre dimensiunile: 58x18x10 mm și compatibilitatea sistemului de operare.
Scoateți-o și veți avea un dispozitiv lucios, mic și foarte ușor: numai 9g.
Partea din spate este curată, fără informații sau alte scrieri.
Sfârșitul unității are o deschidere care ne va ajuta să închidem UV150.
Interfața USB 3.0 este albastră, astfel încât să fie recunoscută mai ușor.
ADATA a făcut-o compatibilă cu Windows XP / Vista / 7/8, kernel Linux 2.6 sau mai recent, Mac OS 10.6 sau o versiune ulterioară.

Valoare și concluzie

ADATA a construit o unitate flash cu aspect frumos și puțin dimensionată. Greutatea de 9g este ignorabilă, deoarece nu o vom simți în buzunar.
UV150 este la pretul actual, ceea ce este destul de mare. Există dispozitive similare pentru cheltuieli mai mici.
Având în vedere performanța pe care aș spune-o că este în clasa de mijloc, deoarece o parte din competiție are viteze mai mari de scriere.

ADATA DashDrive UV150 este un buget USB 3.0 de la Adata. Din păcate, profilul de performanță este mult mai “bugetar” decât prețul. Cu viteze secvențiale de citire / scriere de 50/20 MBps, UV150 se luptă să țină pasul cu dispozitive USB 3.0 la prețuri similare. Chiar și propriul S102 Pro al lui Adata costă doar puțin mai mult, dar are aproape două ori viteza de citire. În ceea ce privește vitezele mici de fișiere, viteza UV150 este mai bună cu viteze de citire / scriere 4K de 10 / 0,3 MBps. În general, DashDrive UV150 are un caz roșu destul de luminos, oferă performanțe sub medie pentru un Flash Drive de 16 GB și este oarecum supraevaluat. Există alternative mult mai bune disponibile pe piața actuală


UV150

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Memorie USB ADATA UV150
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 128 gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Viteza
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More