Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BEIH

Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BEIH, 20 l, 800 W, Grill, Inox

0 188
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Putere 800W
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Design
  • Pret

Review Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BEIH, 20 l, 800 W, Grill, Inox.

Cuptor cu microunde încorporat cu grătar, Hansa / capacitate: 20 L / AMM20BEIH

Cuptor cu microunde încorporat cu grătar: Funcția combinată de încălzire permite pregătirea felurilor de mâncare folosind atât grătarul, cât și cuptorul cu microunde. În funcție de combinația de setări pentru grătar și microunde, această funcție este utilă pentru pregătirea vaselor de orez, cartofi, cartofi coapte sau carne de pasăre. Acesta garantează o încălzire completă a hranei cu un finisaj clar.

• Capacitate: 20 L
• Dezgheta
• Timer
• Turntable: 24,5 cm

DIMENSIUNEA PLĂTIȚII TURNABILE 24,5 CM

Tava cu grătare permite ca orice fel de mâncare să fie încălzită uniform și fiartă.

 

Afișaj LED

Afișajul LED îl face incredibil de ușor să păstreze panoul de control curat. Puteți, de asemenea, monitoriza timpul de gătire.

 

SISTEM DE CONTROL ELECTRONIC

Principalul avantaj al acestei soluții este setarea precisă. Datorită controlului electronic, timpul de funcționare poate fi setat precis.

 

8 PROGRAME AUTO

Programele Auto fac pregătirile noastre mai rapide și mai convenabile. Doar alegeți greutatea corespunzătoare sau numărul de porții și tipul de masă, iar cuptorul cu microunde va selecta automat cele mai bune setări.

 

DECONGELAREA PE TIMP
Funcția de decongelare în funcție de timp este semnificativ mai rapidă decât dezghețarea tradițională și împiedică creșterea bacteriilor.

DECONGELAREA PE GREUTATE
Pe baza greutății produsului, cuptorul cu microunde ajustează automat timpul necesar dezghețării acestuia. Acest lucru duce la mâncare perfect dezghețată, gata să gătească.

SISTEMUL CU MULTI CABLURI
Sistemul Unic Multi Wave controlează “undele de emisie spațială” care asigură de fiecare dată un rezultat perfect uniform.

PROTECȚIA COPILULUI
Această funcție este utilă în special pentru familiile cu copii, ceea ce face imposibil ca nimeni să schimbe accidental setările.

COMBIGRILL
Funcția de încălzire combinată permite pregătirea felurilor de mâncare folosind atât grătarul, cât și cuptorul cu microunde. În funcție de combinația de setări pentru grătar și microunde, această funcție este utilă pentru pregătirea vaselor de orez, cartofi, cartofi coapte sau carne de pasăre. Acesta garantează o încălzire completă a hranei cu un finisaj clar.

PORNIRE RAPIDĂ
Începeți programul cu doar un singur clic.


AMM20BEIH

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BEIH
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Putere 800W
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More