Minitocator Beko CHG6400W

Pachet Minitocator Beko CHG6400W, 400 W, 1 l, Alb + Set 5 Boluri Sticla Heinner + Capace

0 145
100%
Merita

Nota noastra

Pro 400w
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Pachet Minitocator Beko CHG6400W, 400 W, 1 l, Alb + Set 5 Boluri Sticla Heinner + Capace.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

Beko CHG6400W este un minitocator pentru legume și fructe, de un real folos în bucătăria dumneavoastră dacă doriți sa economisiți timp și energie. Dispune de un motor de 400W si 2 cuțite din otel inoxidabil care vor face ca tocatul, măcinatul și pasatul sa devina mai ușor ca niciodată, printr-o simpla apăsare de buton (se poate opera la o singura mana).

Vasul de tocat este realizat din sticla si are o capacitate de 1 l, este durabil si usor de curatat. Cu un design elegant, pad anti-alunecare si culoare alba, acest minitocator devine un accesoriu necesar pentru orice bucatarie.

Specificatii tehnice
Brand: Beko
Model: CHG6400W
Culoare: alb
Garantie (ani): 2
Material lama: Otel inoxidabil
Putere (W): 400
Trepte de viteza: 1
Capacitate vas (l): 1
Greutate (kg): 2.20
Alte caracteristici: operare la o singura mana; pad anti-alunecare.


CHG6400W

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Minitocator Beko CHG6400W
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 400w
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More