Mixer de mana BOSCH MFQ4080

Mixer de mana BOSCH MFQ4080, 500 W, 5 Viteze + Turbo, Tocator, Vas gradat, Alb

0 158
97%
Merita

Nota noastra

Pro 5 Viteze
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Mixer de mana BOSCH MFQ4080, 500 W, 5 Viteze + Turbo, Tocator, Vas gradat, Alb.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Mixerul cu teluri FineCreamer BOSCH MFQ4080 și accesorii multifuncționale pentru cei mai pretențioși clienți.

Silențios, ușor și extrem de puternic pentru mai mult confort în utilizare.

Design modern pentru bucuria de a gati

Dotat cu o gama larga de accesorii: picior blender din inox, chopper si pahar de mixare

Minitocator universal (chopper) cu lama din inox extra ascutita, detasabila pentru o curatare usoara

Motor puternic de 500 W pentru cele mai bune rezultate

FineCreamer  BOSCH MFQ4080

Adauga mai mult volum ideilor culinare. Inovatoarele teluri FineCreamer sunt prevazute cu mici sfere pentru a injecta mai mult aer in amestecul procesat. Rezultatul consta in aluaturi si creme aerate, mai mult albus si crema in mai putin timp.
Functie impuls/turbo

O functie suplimentara impuls/turbo asigura performanta maxima la o atingere de buton si permite desavarsirea aluaturilor sau actionarea accesoriilor in partea din spate a aparatului.

Cinci viteze

Pentru fiecare aplicatie este disponibila viteza corecta impreuna cu puterea optima pentru fiecare situatie – datorita setarilor cu cinci viteze.
Usor

Greutatea a fost semnificativ redusa utilizand cea mai recenta tehnologie si materiale pentru motor, facand munca mai usoara si mai putin obositoare.

BOSCH MFQ4080 SoftTouch

Designul ergonomic si forma speciala a manerului cu acoperire anti-alunecare SoftTouch asigura faptul ca aparatul este tinut mult mai confortabil si mai sigur in mana.
SuperSilent

Un aparat puternic care este si extrem de silentios. Zgomotul in functionare a fost redus din punct de vedere auditiv prin utilizarea celor mai recente tehnologii si materiale.


MFQ4080

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Mixer de mana BOSCH MFQ4080
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro 5 Viteze
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More