Mixer vertical Philips ProMix HR1672/90

Mixer vertical Philips Avance Collection ProMix HR1672/90, 800 W, Speed Touch + Functie Turbo, Bol 0.7 l, Tocator XL 1 l, Negru

0 172
100%
Merita

Nota noastra

Pro 800w
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Mixer vertical Philips Avance Collection ProMix HR1672/90, 800 W, Speed Touch + Functie Turbo, Bol 0.7 l, Tocator XL 1 l, Negru.

Control desăvârșit, preparați o varietate de alimente proaspete

Mixer de mana puternic de la Philips cu un motor de 800 W, tehnologie de amestecare Promix și buton SpeedTouch pentru control intuitiv.

Forma triunghiulara pentru flux si performanta optime

Tehnologia ProMix a mixerului de mana Philips a fost dezvoltata impreuna cu prestigioasa universitate din Stuttgart. Aceasta este o tehnologie avansata pentru o amestecare mai consecventa si mai rapida. Tehnologia de amestecare unica ProMix de la Philips utilizeaza o forma triunghiulara pentru a crea un flux optim si ofera o performanta maxima pentru supe si piureuri fine.

Motor puternic al mixerului de mana, de 800 W, pentru cele mai bune rezultate de amestecare

Mixerul de mana Philips, cu un motor puternic si fiabil de 800 W, poate amesteca aproape orice ingredient si ofera o amestecare uniforma. Cu aceasta varianta de putere a motorului, mixerul de mana poate actiona o gama variata de accesorii.

Cu SpeedTouch controlati viteze variabile in mod intuitiv

Acest mixer de mana Philips dispune de SpeedTouch cu setari variabile si o functie turbo intr-un singur buton. Controlati mixerul de mana intr-un mod intuitiv, cu varfurile degetelor: cu cat strangeti mai tare, cu atat obtineti o putere mai mare. Va ajuta sa porniti lent, fara a stropi, si sa cresteti viteza in mod uniform pana cand ajungeti la setarea de viteza preferata. Cu setarile de viteze variabile si o functie turbo, beneficiati de o gama completa de viteze disponibile pentru orice tip de ingredient, obtinand consistenta preferata sau cele mai fine rezultate de amestecare.

Aparatoare lama, impotriva stropirii, cu forma speciala de val

Forma speciala de val din partea inferioara a barei de amestecare a mixerului de mana garanteaza lipsa stropirii sau murdaririi in timpul amestecarii.

Maner conceput ergonomic, pentru o manevrare sigura si usoara

Acest mixer de mana Philips are un maner ergonomic moale, conceput sa ofere o prindere fixa si sigura, si care ajuta la manevrarea mixerului de mana in timpul utilizarii.

Bol de 1200 ml pentru amestecare, batere si combinare

impreuna cu mixerul de mana este inclus si un bol de 1200 ml, pentru amestecare, batere, combinare. Bolul pentru mixerul de mana este prevazut cu o scurgere ergonomica, cu un maner si cu masuri.

Lama acoperita cu TiN: de 6 ori mai tare decat otelul, ramane ascutita mai mult timp

Acest mixer de mana Philips are un cutit acoperit cu un strat de titan (TiN). Acesta face cutitul de sase ori mai tare decat cutitele obisnuite din otel inoxidabil, pentru a asigura performante indelungate. Forma cutitului este optimizata pentru a da cele mai bune rezultate de amestecare impreuna cu bara triunghiulara de amestecare a mixerului de mana ProMix. Cutitul este sigur pentru alimente.
Caracteristici generale
Tip aparat Mixer vertical
Trepte de viteza VarioSpeed + Turbo
Capacitate vas (l) 1.2
Dispozitiv pentru fixarea vasului si a mixerului Nu
Buton pentru detasarea accesoriilor Da
Functii Tehnologie de amestecare Promix si buton SpeedTouch, Sistem de eliberare cu 1 buton, Forma triunghiulara pentru flux si performanta optime, Lama acoperita cu TiN
Caracteristici tehnice
Putere (W) 800
Tensiune (V) 220 – 240
Lungime cablu de alimentare (m) 1.2
Garantie
Garantie de conformitate 2 ani
Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator
Altele
Culoare Negru
Accesorii 1 x Vas de mixare/masurare, 1 x Bagheta metalica de mixare, 1 x Chopper XL (1000ml), 1 x tel


ProMix HR1672

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Mixer vertical Philips ProMix HR1672/90
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 800w
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More