Monitor LED AOC 27”, E2770SH

Monitor LED AOC 27'', Full HD, DVI, HDMI, VGA, Boxe, Negru, E2770SH

0 191
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED AOC 27”, Full HD, DVI, HDMI, VGA, Boxe, Negru, E2770SH.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

Monitorul AOC E2770SH de 27 inchi a fost proiectat cu viteză în minte. Timpul de răspuns ultra-rapid de 1 ms îl face perfect pentru jucătorii pasionați, precum și pentru oricine folosește aplicații grafice, animație și de editare a filmului. Pur și simplu conectați sursele AV prin intermediul porturilor D-Sub, DVI sau HDMI și bucurați-vă de o calitate impecabilă a imaginii. Difuzoarele încorporate oferă sunet bogat și clar pentru filme, muzică sau apeluri video. În plus, AOC se potrivește tuturor monitorilor cu software și presetări pentru a economisi energie și pentru a spori experiența utilizatorului. Lasati-l pe E2770SH sa va uimească astăzi.

Monitorul LED AOC E2770SH oferă o performanta solida pentru aplicațiile standard de acasă cât și de la birou. Aplicațiile inteligente, cum ar fi Screen+ și i-Menu diversifica experiența utilizatorului și ajuta la economisirea energiei. AOC E2770SH vine cu un finisaj elegant de culoare neagra, un panou de tip TN care reacționează rapid având rezoluție Full HD, oferind un timp de reaspuns de doar 1 ms.

Conexiune HDMI

Intrerfata HDMI (High Definition Multimedia Interface) reprezinta standardul global pentru transmiterea digitala a conținutului audio-video de înaltă definiție. Aceasta soluție versatila va permite sa conectați cu ușurință monitorul la diferite dispozitive cum ar fi computere, console de jocuri sau playere media.

Timp de răspuns rapid de doar 1ms

Timpul de răspuns de doar 1ms oferă o experiență de gaming îmbunătățită, acțiunile în mișcare și tranzițiile vor fi redate fără efecte secundare enervante.

Difuzoare integrate

Difuzoarele integrate oferă o calitate superioara a sunetului pentru a va bucura de toate tipurile de divertisment. Perfect pentru filme, muzica, jocuri și alte activități, cele doua difuzoare sunt integrate direct în carcasa monitorului.


E2770SH

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED AOC 27'', E2770SH
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More