Monitor LED Philips 17″ 17S4LSB/00

Monitor LED Philips 17", Wide, HD, DVI, VGA, 17S4LSB/00, Negru

0 128
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED Philips 17″, Wide, HD, DVI, VGA, 17S4LSB/00, Negru.

Philips  17S4LSB/00 TrueVision asigura imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentata Philips cu algoritmi avansați pentru testarea si alinierea afișajului monitorului care oferă performante de afișare de excepție. Phillips se asigura ca monitoarele TrueVision ies din fabrica calibrate cu acest proces care va oferă culori și calitate a imaginii consecvente.

Philips  17S4LSB/00 SmartContrast reda detalii negre mai bogate imbunatatite

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

Philips  17S4LSB/00 Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

Tehnologia cu LED-uri asigura consum scazut si culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o stralucire completa si constanta mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu contin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare si scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultand un raport de contrast foarte inalt. De asemenea, ofera o reproducere superioara a culorilor datorita luminozitatii constante pe intregul ecran.

SmartPower: Economisire a energiei cu pana la 50%

SmartPower este o tehnologie inteligenta artificiala care analizeaza dinamic continutul imaginii de pe ecran pentru a obtine economii de energie. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlata automat si presetata de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 50% si, implicit, a costurilor.

EPEAT Gold asigura cel mai redus impact asupra mediului

Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigura protectie pentru sanatatea oamenilor si mediu si sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurand emisii reduse de gaze cu efect de sera care modifica climatul. Programul EPEAT ajuta cumparatorii sa evalueze, compare si selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigura faptul ca cel putin 30% din plasticul utilizat este rasina din produse reciclate, care asigura minimizarea utilizarii materialelor toxice si periculoase. EPEAT Gold este valabil numai in regiunile in care Philips isi inregistreaza produsul. Pentru starea inregistrarii din tara dvs., vizitati www.epeat.net.

Continut zero de mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

SmartControl pentru reglare de performanta simpla

Software PC pentru setari de afisare cu reglare fina performante. Philips ofera utilizatorilor doua optiuni pentru reglarea setarilor afisajului. Fie navigati prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizati software-ul Philips SmartControl pentru a regla usor diferitele setari pentru afisaj intr-un mod familiar.

Carcasa fara PVC-BFR

Aceasta carcasa de monitor Philips nu are agenti ignifugi cu bromura si clorura de polivinil (fara PVC-BFR)

Ambalaj 100% reciclabil

„Philips se angajeaza sa utilizeze materiale durabile, ecologice in gama sa de monitoare. Toate partile din plastic ale carcasei, partile metalice ale cadrului si ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizam pana la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu strictete a standardelor RoHS asigura reducerea substantiala sau eliminarea substantelor toxice precum plumbul, de exemplu. Continutul de mercur a fost redus semnificativ in monitoarele cu iluminare de fundal CCFL si eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.


17S4LSB/00

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED Philips 17" 17S4LSB/00
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More