Monitor LED Philips 23.8″

Monitor LED Philips 23.8", IPS, Full HD, VGA, Display Port, 243S7EYMB, Negru

0 145
100%
Merita

Nota Noastra

Pro: Calitate Video Excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED Philips 23.8″, IPS, Full HD, VGA, Display Port, 243S7EYMB, Negru.

Tehnologia cu LED SoftBlue utilizează o tehnologie inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare cu lungime de undă redusă, fără a afecta culorile sau imaginea afișată. Organizații de testare internaționale, precum TUV Rheinland, atestă faptul că tehnologia cu LED SoftBlue reduce lumina albastră dăunătoare.

Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largiTehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi
Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optimAfişaj cu margine îngustă pentru aspect optim
Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliateAfişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate
Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizatPresetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat
SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţiiOboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii
Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simpleSmartErgoBase permite reglări ergonomice simple
SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citireÎnălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire
Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maximeConexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime
DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtieMod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie
Boxe stereo integrate pentru multimedia
O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.


LED Philips

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED Philips 23.8"
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota Noastra

Pro: Calitate Video Excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More