Monitor LED TN Philips 21.5″ 223V5LHSB2

0 160

Review Monitor LED TN Philips 21.5″, Wide, Full HD, HDMI, Negru, 223V5LHSB2/00.

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generație următoare cu interfața grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips 223V5LHSB2 care analizează conținutul pe care îl afișați, reglând automat culorile și controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunatățirea dinamica a contrastului, în vederea obținerii celor mai bune imagini digitale și clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afișate nuanțe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afișarea precisa a aplicațiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare

Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

Afisaj ecologic fara mercur

Monitoarele Philips 223V5LHSB2 cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe întregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.


Philips 223V5LHSB2

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED TN Philips 21.5" 223V5LHSB2
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More