Monitor Lenovo ThinkVision T2224d

Monitor Lenovo ThinkVision T2224d , 21.5 inch, full HD , VGA , display port

0 182
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Review Monitor Lenovo ThinkVision T2224d , 21.5 inch, full HD , VGA , display port.

Un monitor PC este încă printre cele mai importante cerințe pentru a face treaba, fie că este vorba de un scenariu de la domiciliu sau de un spațiu de birou adecvat. Dar monitorul este, de asemenea, cea mai trecuta parte a spatiului de lucru. Este posibil să fi investit într-un birou de putere, dar monitorul nu obține acel fel de atenție la detalii, chiar dacă este esențial să obțineți cele mai bune rezultate de pe PC.

Deși asociază Lenovo cu seria de laptop-uri ThinkPad, nu mulți oameni sunt conștienți de faptul că compania oferă și monitoarele ThinkVision. ThinkVision T2224d este ultimul monitor conceput pentru a vă îmbunătăți experiența în spațiul de lucru cu un ecran LED de 21,5 inci, un design estetic și, cel mai important, un preț accesibil.

Având în vedere prețul său scăzut, cred că ThinkVision T2224d ar avea un design subevaluat. Cu toate acestea, de fapt, arata destul de bine. În timp ce barele sale sunt groase, monitorul arată destul de modern și se sincronizează bine cu mediul de birou. Întrucât totul este plastic mat negru, arată praf și zgârieturi destul de ușor.

Cinci butoane fizice din față ajustează luminozitatea sau contrastul și interacționează cu meniurile de pe ecran. În ceea ce privește conectivitatea, este destul de fundamental. Aveți conexiune veche VGA, precum și DisplayPort, deși nu există suport HDMI. Nu veți găsi porturi USB pe acest monitor și nici nu există difuzoare.

Ecranul IPS are o rezoluție Full HD de 1.920 x 1080p. De asemenea, are un raport de aspect de 16: 9, un raport de contrast nativ de 1000: 1. Rata de reîmprospătare a ecranului este de 60 Hz, ceea ce este suficient de bun pentru majoritatea aplicațiilor. Unghiurile de vizualizare sunt, de asemenea, bune, deși am observat pierderea culorilor în timp ce se deplasează spre partea extremă. Mulți dintre noi preferă să petrecem ore în fața unui monitor, deci este important să alegeți un monitor care să nu vă dăuneze ochilor. ThinkVision T2224d are o funcție de lumină albastră redusă, care poate ajuta la protejarea ochilor utilizatorului. Monitorul este suficient de bun pentru a consuma videoclipuri și chiar jocurile de bază precum Solitaire – care ar putea fi printre cele mai folosite programe de birou – arată bine pe ecranul de 21,5 inch.


T2224d

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor Lenovo ThinkVision T2224d
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More