Mop electric cu apa Bissell SpinWave

Mop electric cu apa Bissell SpinWave

0 199
98%
Merita

Nota Noastra

Pro : Curata rapid si eficient
Contra : Mai multe accesori de schimb in pachet

  • Design
  • Putere de Curatare
  • Consum
  • Pret

Review Mop electric cu apa Bissell SpinWave

Ar trebui să prefac această revizuire că combo-ul meu de curățare a podelelor dure pentru un deceniu a fost un aspirator și un Swiffer Wet Jet Mop. Ideea este de a ridica părul și resturile cu vidul și apoi de a lustrui și curăța podeaua cu Swiffer. Toate soluțiile “mai puțin optimale” din 2 în 1 (în special acele dispozitive care aspiră și mop) pe care le-am încercat să le folosesc s-au terminat în dezamăgire; în cele din urmă m-am întors la acest timp combo și din nou.

Așa că am decis să încerc Bissell Spinwave, deoarece am vrut ceva puțin diferit și ceva cu puțin mai multă mușchi pe podele dure decât Swiffer Wet Jet. Deși sunt mulțumit de rezultate, există câteva avertismente despre dispozitivul pe care îl voi adresa. Mai întâi pozitivele.

Dispozitivul are o bază grea, astfel încât acesta se “freacă” în mod natural împotriva podelei fără a fi nevoie ca utilizatorul să-și pună greutatea în el. Oricine folosește un Swiffer de ani de zile știe despre ce vorbesc. În al doilea rând, rezervorul de umplere al dispozitivului este la fel de simplu ca Swiffer Wet Jet. Pur și simplu umpleți-l cu apă fierbinte de la robinet, amestecați o soluție de Bissell (voi ajunge la asta mai târziu) și conectați flaconul și sunteți setați. În al treilea rând, fluxul de tip Spinwave nu a putut fi mai ușor de utilizat. Are doar 2 butoane; spray și pornire / oprire.

Dacă aveți nevoie să atașați plăcuțele, ele se vor lipi de dispozitiv prin intermediul filelor Velcro de pe partea inferioară. Este asemănătoare din punct de vedere eroziv cu Swiffer Wet Jet; doar mult mai mare și mai voluminos. În cele din urmă, dispozitivul este foarte ușor după ce este pornit. De fapt, glisează de-a lungul podelei cu un pic de lichid pulverizat pe pământ și simte că lustruiește podeaua, mai degrabă decât curățând-o. Având în vedere cât de greu se simte unitatea atunci când o înconjoară, aproape că pare să se deplaseze de pe sol odată ce se aplică energia. Acum, pe avertismente și negative. În primul rând, cadrul general al lui Bissell îl face oarecum înclinat înainte când staționează. Nu sună prea mult, dar se pare întotdeauna că se va sfârși. Dacă vă decideți să o atârnați pe un perete, va fi nevoie de un cârlig care să fie un pic mai lung pentru a vă asigura că dispozitivul captează și că nu cădea. În al doilea rând, funcția de pulverizare a spiralei Bissell este incredibil de neclară. Suna și simte că dispozitivul se străduiește să împingă lichidul din sticlă pe podea. Acest lucru este destul de enervant deoarece unghiul mânerului va dicta dacă soluția va fi capabilă să scoată din flacon. Cu alte cuvinte, trebuie să mutați mânerul înainte sau înapoi într-o măsură în care Bissel poate pulveriza lichidul. Acest lucru este frustrant deoarece “pompa” este atât de delicată, încât va avea dificultăți în a împinge orice soluție care nu este apă de la robinet și buretele aprobat de Bissell.

Ani de utilizare a unui Swiffer Wet Jet ma făcut să fac o soluție făcută la domiciliu pentru banii folosiți Fabuloso diluat și apă. Când am turnat acest drept în rezervor și am încercat-o, Spinwave sa luptat foarte mult pentru a scoate oricare soluție din săpun. Când am golit rezervorul și am folosit soluția simplă de apă + Bissell, a funcționat bine; deși încă slab și ciudat. Cei care doresc o alternativă frugală la cumpărarea soluției tot timpul vor trebui să se stabilească pe un pre-amestec de apă și oțet sau acid citric. Nu încercați să utilizați nici o altă substanță “săpun”, nu va funcționa cu ușurință. Ultima mea lovitură minoră cu Spinwave este faptul că mânerul pivotant se poate uza în timp, deoarece nu există nici un buton “lock / release”.

Trebuie să coborâți sau să împingeți mânerul la loc când ați terminat și nu-mi pot imagina că acest lucru este bun pentru articulație după luni / ani de utilizare. Mulți ar putea dori doar să ceară “Curăță mai bine decât Swiffer Wet Jet?”. Da, da. Considerabil. Dar nu este un înlocuitor perfect, după cum sa menționat mai sus, și ar trebui să luați binele cu cel rău. Sunt mulțumit de achiziția mea, dar mă simt ca și cum am făcut un upgrade ușor decât unul major.


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Mop electric cu apa Bissell SpinWave
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota Noastra

Pro : Curata rapid si eficient
Contra : Mai multe accesori de schimb in pachet

  • Design
  • Putere de Curatare
  • Consum
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More