Motorola Moto G5 Plus

Telefon mobil Motorola Moto G5 Plus, Dual SIM, 32GB, 4G, Lunar Grey

0 142
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Camera principala
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Camera
  • Autonomie
  • Pret

Review Motorola G5 Plus

În timp ce factorii de decizie marchează lupta pentru primul loc cu rame mici și camere pixel-perfecte, Motorola a câștigat o luptă mai liniștită, dar la fel de importantă: să ofere funcții dorite într-un telefon fără a costa prea mult.

Vorbind de caracteristici, noul Moto G5 Plus le are în pică. Un senzor de amprentă digitală, grămezi generoși de stocare internă cu suport microSD, asistență Google, încărcare rapidă, compatibilitate GSM și CDMA. Lista continuă.

În această privință, nu este un strigăt al moto G4 Plus cu valoare adăugată de anul trecut – nu că ați știut chiar că cele două au fost legate prin privirile lor.

Refinisat de sus în jos (și în interior, de asemenea), Moto G5 Plus sa redefinit și nu a trebuit nici măcar să o facă.

Proprietarii anteriori și cei nou-veniți vor găsi mult pentru a vă bucura de prețul respectiv. Atât de mult încât excluderile minore, cum ar fi NFC, spatele care nu poate fi detașat și performanța atât de atentă a camerei nu distruge prea mult experiența sau valoarea. Cu toate acestea, dacă aceste caracteristici sunt absolut esențiale, veți dori să cheltuiți mai mult pe unele dintre celelalte cele mai bune telefoane ieftine.

Decupajul subțire al căștii și senzorul de amprente pe față împrumută din stilul lui Moto Z. Dacă nu, preferăm senzația senzorului de pe G5 Plus datorită designului său concav, ceea ce îl face mai ușor să găsești când nu te uiți la telefon.

In timp ce se utilizeaza toate prilejurile de a face ca producatorii sa nu faca saltul la QHD (1440p) in dispozitive mai scumpe – Sony, rezolutia FHD se potriveste cel mai recent Moto. Jocurile cu arta detaliata arata fantastic si experientele VR cu cele mai bune jocuri Google Cardboard vor arata foarte bine cu ecranul de 424 pixeli pe inch (PPI).

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Motorola Moto G5 Plus
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Camera principala
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Camera
  • Autonomie
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More