Joc Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Joc Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road To Boruto PS4

0 177
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review Joc Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 – Road To Boruto PS4.

Este confortabil unul dintre cele mai bune titluri anime pe PlayStation 4, iar acum aproape un an de la lansarea sa originală, devine o expansiune destul de ciudată sub formă de Naruto Storm 4: Road to Boruto . După cum sugerează și titlul, acest add-on prezintă exploatările lui Boruto, fiul lui Naruto, calificat, dar destul de smerit. Ea se bazează pe povestirile post- Shippuden destul de divizate , dar chiar dacă nu ești prea interesat de cele mai recente capitole și filme de manga, este încă distractiv să fii aici mulțumită unui set de bătălii memorabile și o stropire de noi personaje jucabile.

Naruto Storm 4: Drumul către Boruto Review – Imagine 2 din 3
La fel ca modul de aventură al jocului de bază, Drumul către Boruto vă vede să vă bateți în jurul satului de frunze ascunse, între importante lupte care progresează parcela. Există o mulțime de mici căutări laterale care trebuie întreprinse și cateva secrete care pot fi eliminate, dar altele decât bătăliile, toate sunt foarte familiare – poate chiar prea mult. Nu ne înșelați – este încă o structură de joc plăcută, dar dacă ați scufundat o perioadă decentă în modul de aventură menționat mai sus, atunci acest nou capitol poate părea un pic cam încrețit în puncte.

Din fericire, povestea cea mare se luptă pentru a compensa potențialul tediu. Așa cum ne-am așteptat de la dezvoltatorul CyberConnect 2, bătăliile cinematice sunt incredibil de impresionante în mișcare, iar când e cel mai bine, sistemul de luptă al lui Storm 4 se simte încă fără efort. Calitatea animației pare să se afle încă pe un alt nivel în comparație cu alte jocuri licențiate, iar atacurile deosebite rămân încrezători ca niciodată.

În plus, fanii vor aprecia efortul depus pentru a face noile personaje să se simtă la fel de autentice ca și cele existente. Boruto și slotul pentru banda direct în lista deja gigantică, oferind încă mai multe opțiuni atunci când vine vorba de construirea echipei tale de vis de ninja. Acestea fiind spuse, este o rușine că unele personaje proeminente nu au făcut tăietura – veți merge împotriva câtorva fețe proaspete în timpul povestirii, care nu sunt de fapt jucabile, ceea ce face lucrurile acru o atingere.

Naruto Storm 4: Drumul către Boruto Review – Imagine 3 din 3
De asemenea, merită menționat faptul că, pentru a juca ca o mână de caractere care pot fi folosite în moduri diferite, va trebui să progresați pe Road to Boruto, deblocându-le treptat când mergeți. Cu siguranță nu este un spărgător al afacerilor, dar jucătorii care sunt dornici să se sară direct în acțiune cu noii lor luptători ar putea găsi totul cam greu.


Ninja Storm 4

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Joc Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More