Placa video GIGABYTE GeForce® GTX 1060

Placa video GIGABYTE GeForce® GTX 1060 WINDFORCE 2, 6GB GDDR5, 192-bit

0 155
97%
Merita

Nota noastra

Pro: 192-bit
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret

Review Placa video GIGABYTE GeForce® GTX 1060 WINDFORCE 2, 6GB GDDR5, 192-bit.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Sistem de răcire WINDFORCE 2X

Sistemul de răcire WINDFORCE 2X al GTX 1060 are două ventilatoare de 90mm, 2 tevi din cupru pur cu compozit de căldură , model unic de proiectare a lamei ventilatorului, țevi de conducție a călduri este în strânsă legătură cu tehnologia pentru livrare o capacitate eficientă de disipare a căldurii pentru o performantă mai mare la temperaturi mai scăzute.

Sistemul de răcire WINDFORCE al GTX 1060 – Fans

Design unic al lamelor pentru ventilatoare

3D Active Fan

Asigură o răcire semi-pasivă, ventilatoarele vor rămâne oprite atunci când GPU se află sub o încărcare sau temperatură mică. Acesta permite jucătorilor să se bucure de joc în liniște completă atunci când sistemul este in idle.

Composite heat-pipes

Heat Pipe Direct Touch

One-click Super overclocking

Cu un simplu click pe XTREME Engine utility, jucătorii pot regla cu usurintă modul de lucru al placi video pentru a satisface diferitele cerinte ale jocurilor fără cunostinte de overclocking, în timp ce te scapa de dificultatile reglari manuale.

Ultra Durable Materials
Realizat cu cel mai înalt grad bobine si condensatori, această placă grafică oferă performante remarcabile si durata de viată mai mare a sistemului.

Intuitive XTREME Engine Utility

Reglati viteze de “clock”, tensiunea, performantă ventilatoarelor, tintă de putere, setarile OSD pot fi monitorizate si reglate în timp real, în functie de preferintele proprii prin această interfată intuitivă.


GIGABYTE GTX 1060

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Placa video GIGABYTE GeForce® GTX 1060
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: 192-bit
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More