Plantronics Voyager Edge

Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, Negru

0 175
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Performanta apelurilor
Accesibilitatea hands-free
Comfortul
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret

Review Plantronics Voyager Edge

Multe dintre căștile Bluetooth disponibile astăzi sunt blocate în trecut cu modele ieftine, ciudate, din plastic; scurtă durată de viață a bateriei; și calitate audio inferioară. Cu setul cu cască Plantronics Voyager Edge, formularul îndeplinește funcția. Această căști Bluetooth reușește să atingă un echilibru aproape perfect între stil, confort și performanță.

Setul cu cască are o durată de viață impresionantă a bateriei, care poate fi extinsă datorită unui caz de încărcare inclus. Cele trei microfoane discrete și brațul brațului dvs. ridică toate cuvintele dvs. și blochează zgomotul de fundal pentru a oferi o calitate excepțională a apelurilor. În plus, setul cu cască îți eliberează mâinile pentru a putea fi mai productiv. Din aceste motive, îi acordăm premiul “Top Ten Reviews Gold Award” pentru cel mai bun set cu cască Bluetooth.

Ca și în cazul celorlalte seturi de căști Plantronics, am revăzut, ca și Voyager Legend, această pereche imediat după ce ați pornit-o pentru prima dată. De asemenea, vă solicită să instalați o aplicație. Când doriți să o asociați cu un alt dispozitiv, atingeți butonul vocal și spuneți “pereche”. Este nevoie de mai puțin de un minut pentru a asocia setul cu cască cu telefonul smartphone. Pentru o asociere și mai rapidă, puteți atinge setul cu cască în telefonul smartphone, adică telefonul dvs. acceptă NFC. Doar câteva seturi de căști Bluetooth selectate au NFC.

Când apăsați butonul de comandă vocală de pe setul cu cască, puteți utiliza patru comenzi diferite: “mod de pereche” pentru a conecta setul cu cască la alt dispozitiv, “am conectat” pentru a verifica starea conexiunii, “verificați bateria” pentru a vedea cât de mult sucul pe care dispozitivul l-a lăsat și “apelează înapoi” pentru a forma numărul ultimei persoane care te-a sunat.

De asemenea, puteți utiliza vocea dvs. pentru a răspunde și a termina apelurile, pentru a apela contacte specifice și pentru a dicta mesaje text. Nu toate căștile Bluetooth anunță cine vă sună sau vă permite să accesați persoanele de contact. Cu Voyager Edge, puteți interacționa cu Siri și Asistentul Google ca de obicei.

Un altul dintre trucurile personalizate ale lui Voyager Edge este acela că are senzori care pot spune când puneți setul cu cască și scoateți-l. Când cineva sună, puteți pune setul cu cască la ureche și acesta vă va răspunde automat. Când ați terminat apelul, puteți scoate setul cu cască pentru a închide telefonul.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Plantronics Voyager Edge
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Performanta apelurilor
Accesibilitatea hands-free
Comfortul
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More