RollerCoaster Tycoon

RollerCoaster Tycoon (Deluxe Edition) CD-KEY Original

0 170
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Calitate video
  • Audio

Review RollerCoaster Tycoon (Deluxe Edition) CD-KEY Original,

RollerCoaster Tycoon de la MicroProse este o combinație a două jocuri PC-uri oarecum populare: Coaster, un joc mai vechi de la Disney, în care proiectați roller coasters și Bullfrog’s Theme Park, despre încercările și necazurile de a conduce un parc de distracții. Acum, Chris Sawyer, dezvoltatorul din spatele dependentei și oarecum zany Transport Tycoon, a dezvoltat o nouă simulare a parcului de distracții, cu un accent pe crearea de roller-coarde funky noi. Deoarece Theme Park este aproape singura competiție reală, RollerCoaster Tycoon are potențialul de a capta o piață de nișă destul de bună – și, în cea mai mare parte, reușește.

Premisa este destul de simplă: trebuie să conduci un parc de distracții cu succes. RollerCoaster Tycoon oferă o selecție de 21 de scenarii diferite, precum și un tutorial, pentru construirea imperiului. În realitate, numai cinci dintre cele 21 de scenarii sunt disponibile la pornire – pe măsură ce finalizați o parte din scenariile inițiale, mai mult vă vor fi deschise. Scenariile implică în mod obișnuit parcuri de distracții deschise sau precontrate, provocându-vă să realizați un obiectiv, cum ar fi obținerea unui anumit nivel de participare sau profit.

La fel ca multe dintre jocurile sale – Sim City 3000, Transport Tycoon, chiar Theme Park – RollerCoaster Tycoon utilizează un unghi izometric pentru a vedea harta generală. Harta are niveluri multiple de zoom și poate fi rotită cu 90 de grade în ambele direcții. O rețea este suprapusă pe teren pentru a oferi o suprafață structurată pentru a determina dimensiunile definite ale clădirilor, trotuarelor, lacurilor și așa mai departe. Manipularea terenului și construirea sau distrugerea structurilor costă bani; aceste costuri, alături de alte costuri legate de parcul de distracții, sunt echilibrate în raport cu veniturile aduse de clienți.

Aveți opțiunea de a construi o serie de structuri diferite pentru a vă bucura de clienții dvs.: plimbări înfloritoare, roller-coastere, plimbări ușoare, plimbări cu apă, vânzători de produse alimentare, standuri de suveniruri și chiar băi. Jocurile mari sunt cele mai interesante și, bineînțeles, majoritatea jucătorilor vor merge, probabil, drept pentru roller coaster. Aranjarea plimbărilor și a concursurilor necesită o planificare abilă – trebuie să plasați nu numai plimbările, ci și zona de așteptare și porțile de intrare. Linii pentru călătorii care se varsă pe traseu nu sunt bune pentru traficul în mișcare, iar plimbările care provoacă vărsături (dacă alegeți să le păstrați) ar putea necesita câteva târguri strategice în apropiere. La început, aveți acces numai la plimbările de bază și vânzătorii, dar banii și timpul pus în cercetare vă vor aduce noi tipuri de distracții și tehnologii.

Așa cum am menționat mai sus, roller-coaster-urile sunt o mare parte a jocului, iar designerii care vor fi în viitor nu vor fi dezamăgiți. Aveți posibilitatea de a construi propriile dvs. roller-coastere – inclusiv propriile răsuciri, întoarceri, scufundări, curse și așa mai departe – la dorința inimii voastre. Ei bine, aproape de dorința inimii voastre. Problema, dacă o poți spune așa, e fizica. RollerCoaster Tycoon folosește un algoritm de fizică în lumea reală pentru a modela coasterii cu exactitate. Dacă construiți o pistă cu coardă din lemn, cu o picătură de 80 de picioare și o rotație de ac de păr la stânga, fără a călca în mod corespunzător calea, mașinile vor merge să zboare de pe pistă și vă puteți aștepta la o reducere a prezenței în apropierea viitor. Desigur, puteți preveni toate acestea prin testarea pieselor, care oferă tot felul de bunuri statistice.

Ca și jocuri similare, RollerCoaster Tycoon vă permite să accesați orice număr de participanți rătăciți în parc. Cu această caracteristică, puteți afla dacă aranjamentele și machetele dvs. funcționează sau dacă o călătorie este prea mult sau pur și simplu plictisitoare. Tot felul de angajați sunt disponibili pentru închiriere. Ridesul se va descompune, cerându-i pe meșteri. Oamenii urăsc în picioare, așa că trebuie să angajezi divertisment. Mulțimile dau în mod obișnuit infracțiuni minore, care necesită securitate. O alta caracteristica minunata este personalizarea, care va permite sa numiti practic totul in parc dupa preferintele dumneavoastra. Efectele sonore sunt cu adevărat bune: Oamenii țipă pe roller-coastere, iar mașinile mici sună ca niște autoturisme mici. Sunetul este chiar pozițional, astfel încât atunci când pasagerii din portbagaj merg din stânga spre partea dreaptă a ecranului, strigătele lor merg de la stânga la difuzorul din dreapta.

Din păcate, o simulare atât de mare și oarecum complexă nu vine fără probleme. Din punct de vedere grafic, RollerCoaster Tycoon este destul de bun, cu doar câteva probleme de tăiere între obiectele animate și terenul din spatele lor. Unele pot găsi grele imaginea elevării și, destul de ciudat, jocul rulează numai la două viteze – opriți și mergeți – atunci când încercați să vă administrați cel mai nou parc de distracții, timpul ticăiește, poate mai repede decât tine Îmi place. Modelul de fizică a coasterului este frumos, dar trebuie să aveți o piesă finalizată pentru ao testa corect. În cele din urmă, există doar 21 de scenarii și nici o modalitate de a face mai mult, și nu există nici un scenariu generic “începe de la zero și construi până la cădere” fie.

RollerCoaster Tycoon este o altă simulare de management distractiv din mintea lui Chris Sawyer. Nu putem decât să sperăm că va continua să facă jocuri în viitor – și cu mai puțin timp între ele.


Tycoon

Sumar
Data Review
Produs Analizat
RollerCoaster Tycoon
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Calitate video
  • Audio

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More