Router wireless N150 TP-Link TL-MR3020, 3G/4G, Portabil

Router wireless N150 TP-Link TL-MR3020, 3G/4G, Portabil

0 188
  • Design
  • Pret
  • Performanta

Recenzie MR3020,

Oricine a sunat vreodată pentru a configura o conexiune la Internet știe că de multe ori săptămânile pot trece înainte de apariția unui tehnician. În comparație, un modem celular are avantajul distinct de a fi disponibil la un moment dat. Cumpărați modemul, rulați software-ul pe computer și în câteva minute există o conexiune online.

Acest router wireless preia semnalul modemului celular și distribuie WiFI către orice dispozitiv care dorește. Dimensiunea sa compactă îl face discret, dar, mai important, este extrem de portabil. Acest lucru este important pentru că obținerea unui semnal WiFi puternic de la un modem celular necesită adesea să fie plasat în altă parte decât în locul în care se află computerul cu care este destinat să fie utilizat, așa cum a făcut în cazul meu. Dar nu vă lăsați păcăliți de dimensiune – este un router funcțional pe deplin și nu doar „oase goale”.

Linie de fund: Routerul portabil TP-LINK TL-MR3020 3G / 4G Wireless N150 este bine proiectat și eficient în ceea ce face. 43 de lei cu amănuntul este un preț mic de plătit pentru a avea o rețea WiFi atunci când este fie un modem celular sau nimic deloc.

Pro-uri

Viteză de până la 150 Mbps
Luminile indicatoare de încărcare de sus
Design atractiv
Contra

Nu toate modemurile celulare sunt acceptate

 

  • Design
  • Pret
  • Performanta

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More